Yardım 6 gb vram aldım fakat 5992 mb görünüyor

Angaramessi31

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
34
merhabalar herkesde böylemi tam 6gbvram olması gerekmiyormu bir kere sistemimi bilgisayarcıya götürmüştüm acaba birşeymi çalmış?

ASUS GeForce TUF 3 GTX 1660 SUPER GAMING 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı​

Ekran kartım budur ektede vramı yazıyor top belleği felan normalmi birşeymi çalınmış? yoksa ben bilgisayarcının hakkınımı yiyorum

1656785072870.png

merhabalar herkesde böylemi tam 6gbvram olması gerekmiyormu bir kere sistemimi bilgisayarcıya götürmüştüm acaba birşeymi çalmış?

ASUS GeForce TUF 3 GTX 1660 SUPER GAMING 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı​

Ekran kartım budur ektede vramı yazıyor top belleği felan normalmi birşeymi çalınmış? yoksa ben bilgisayarcının hakkınımı yiyorum

Alıntıyı görüntüle
Vram çalacak hâli yok ya hocam 😂
Olur öyle şeyler dert etme sıkıntı yok zaten depolama konusunda genelde tam rakam çıkmıyor

Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarcının hakkını yiyorsunuz bir şey yok.

Normal normal, yükselmeyin hemen :D

8 baytı çalabilen bilgisayarcı varsa gelsin yarın şirket kuralım Apple rakip oluruz :D.

Hocam o zmn ssd nize sakin bakmayin 480Gb sa kesin suan 448Gb bilgisayarcilsr bu aralar GB lari kendine alip crakcli oyunlar icin yer açıyorlar.

Geri