brsokcu
80+ Bronze
2 telefon götürmen lazım. Tek telefondan 2. ödülü almaya çalıştığında hata verip ödülünü siliyor.qr kod fotoğrafı atsan dahi konumdan dolayı olmuyor.
2 telefon götürmen lazım. Tek telefondan 2. ödülü almaya çalıştığında hata verip ödülünü siliyor.qr kod fotoğrafı atsan dahi konumdan dolayı olmuyor.
ne alaka anlamadımYurt dışında insanlar ne güzel vicdanlı tepkilerini ortaya koyuyor bizimkiler artık açlıktan mıdır, eğitimsizlikten mi, bilemiyorum 1 burger'e vicdanlarını satıyor.
hediye kola veya hediye 2 tane crispy tenderÖdül ne arkadaşlar yapan var mı
Yurt dışında insanlar ne güzel vicdanlı tepkilerini ortaya koyuyor bizimkiler artık açlıktan mıdır, eğitimsizlikten mi, bilemiyorum 1 burger'e vicdanlarını satıyor.
Boykot etmek zorunda değiliz kafanız basmadı hala böyle bir zorunluluk YOK beni ilgilendirmiyor filistinde ne olmuş, araplardan hayır görmedim araplar kadar pis millet de görmedim gidipte onları mı destekleyim. İnsanlık falan yazmayın onlar biz sıkıntı çekerken her seferinde karşı durdular, onlar bana düşman kesiliyor ben neden destek çıkayım? İsrail Amme hizmeti hizmeti yapıyor yeminle, temizlik yapıyor adamlar.Gidin tavuk döner yiyin qavatlar