Maeve Wiley
80+ Bronze
Döner, lahmacun
Kargocular emeğinin karşılığını alıyordur muhtemelen, yoksa neden bedavaya çikolata getirsinler ki. Olan Hepsiburada'ya olur.Kargocu;
-"Yapacağınız işi seviyim"
Hooop hoop türkiyedesin hatıralatayım dedim.Döner, lahmacun
1.25'e ekmek varsa 50 tane alayım. Fırın market fark etmiyor 1.75'ten aşağı ekmek yok burada.5 ekmek al, 1 gün boyunca ekmeğe gitmezsin.
Edit: Ekmeğin 1.25krş olduğu aklına gelmiştir
sen kafayı sıyırmışsın(!)İşlemciyi aldım, 6 TL param kaldı, sizce bu para ile internetten ne alabilirim
yakında steam indirimleri var.Oyun alman mantıklı olur hem işlemciyi de denemiş olursunİşlemciyi aldım, 6 TL param kaldı, sizce bu para ile internetten ne alabilirim
Vallaha hocam gelin buyrun. İzmir/Bayraklı'dayım. Gelecekseniz özelden adres veririm1.25'e ekmek varsa 50 tane alayım. Fırın market fark etmiyor 1.75'ten aşağı ekmek yok burada.
Tavuk döner önerecektim o da olmuş 7TL...
amigo cipsİşlemciyi aldım, 6 TL param kaldı, sizce bu para ile internetten ne alabilirim
Bayraklı dedin ya zaten olm Bayraklıya gelirsem bakarım marketlere. Bursa'da 1.75 altına ekmek yok. Anca bim ekmeği falan var, onların da gramaj düşük.Vallaha hocam gelin buyrun. İzmir/Bayraklı'dayım. Gelecekseniz özelden adres veririm