Rampage KB-R105
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
türknet
fiber varsa fiber al bende aldım memnunum herbir kuruşuna değiyor internet stabil hep 100 mbs bence superonline turkcell al sana tavsiye.merhabalar 6 yıldır türktelekom adsl kullanıyorum 16/1 hız alıyorum sonunda önümüzdeki ay bitiyor kurtuluyorum.
binamızda 6 yıl içinde çok şey değişti.
64mbqs vdsl türktelekom altyapısı geldi.
100mbqs superonline fiber altyapısı geldi.
tabi ben bunları bu yıl öğrendim.
alabileceğim tarifeler;
türknet 50mbqs 95tl, milenicom 50mbqs 109tl, vodofone 100mbqs 104tl 12 ay tahattüt, vodofone 100mbps ilk 6 ay 104tl sonra 114tl 24 ay tahattüt. türktelekom 50mbqs 120tl civarı bir şey.
(vodofone superonline altyapısı kullanıyor)
bunlardan hangisini seçmeliyim sizce? bana vodofone daha yakın geliyor ama bir yandan da korkuyorum, çok fazla şikayet var. bunlardan başka bildiğiniz tarife var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim.
@alpolojix en bilgili sensin sanırım bu konuda
e neden yazdın o zamanya açıkçası türknetin vodofonedan bile daha çok sorun yaşatacağını düşünüyorum
fiber var ama aynı altyapı ile süperonlineda 130tl vodofoneda 104tlfiber varsa fiber al bende aldım memnunum herbir kuruşuna değiyor internet stabil hep 100 mbs bence superonline turkcell al sana tavsiye.
fikir almak içine neden yazdın o zaman
Ben şuan ttnet 50 mbps paket kullanıyorum ping sorunum yok ama apt içindeki ankastreden eve yeni cat6 kablo çektirdim hız kopma ve ping problemim yok eger fiber kullancaksan mutlaka hat kablolarını yenilet eğer eski isemerhabalar 6 yıldır türktelekom adsl kullanıyorum 16/1 hız alıyorum sonunda önümüzdeki ay bitiyor kurtuluyorum.
binamızda 6 yıl içinde çok şey değişti.
64mbqs vdsl türktelekom altyapısı geldi.
100mbqs superonline fiber altyapısı geldi.
tabi ben bunları bu yıl öğrendim.
alabileceğim tarifeler;
türknet 50mbqs 95tl, milenicom 50mbqs 109tl, vodofone 100mbqs 104tl 12 ay tahattüt, vodofone 100mbps ilk 6 ay 104tl sonra 114tl 24 ay tahattüt. türktelekom 50mbqs 120tl civarı bir şey.
(vodofone superonline altyapısı kullanıyor)
bunlardan hangisini seçmeliyim sizce? bana vodofone daha yakın geliyor ama bir yandan da korkuyorum, çok fazla şikayet var. bunlardan başka bildiğiniz tarife var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim.
@alpolojix en bilgili sensin sanırım bu konuda
maalesef kablonet benim binamda yok ama kapı komşumuz olan binada var çok saçmaMevcut Müşterilere Özel 100 Güldüren Kampanya
Mevcut Müşterilere Özel 100 Güldüren Kampanya hizmeti hakkında bilgi alabilir ve abone olabilirsiniz. Kablonet hızlı ve hesaplı bir internet hizmetidir.www.superkablonet.com
superonline al sanırım fiber altyapısı turkcell e ait yani superonline muhtemelen vodafona kablo kira parası odediği için daha pahalı biraz.fiber var ama aynı altyapı ile süperonlineda 130tl vodofoneda 104tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
fikir almak için
hocam ben izmirde ikamet ediyorum burdaki hizmet kötü oradaki iyi olabilir en iyisi komşularınıza mahallede tanıdıklarınıza filan sorun.iyi de o kadar bütçe yok yani beni aşar vodofone gerçekten o kadar kötü müdür
mesela bu konuda çok memnun olduğunu söylemiş 2. sayfada 20 mesajdaki arkadaşVodafone Fiber nasıldır?
Arkadaşlar, İstanbul-Kartal bölgesinde ikamet etmekteyim. Vodafone kısa bir süre önce binaya fiber getirdi ve geçenlerde telefonla arandım. Geçiş yapmak istiyorum ancak Superonline müşterisiyim. Taahhüt bedelinin tümünü karşılıyorlar ancak benim ping konusunda endişelerim var. Aramızda...www.technopat.net
binamda kullanan var mı acaba normalde sorarım speedtest yaparım da şimdi herkes corona ne yapacağım bilemedim
milenicom türktelekom altyapısını kullanarak 110tl ye 100mbqs verebiliyor ama benim altyapım superonilne110tl 100mbgs var milleniye geçebilirsin çok fazla kullan olmadığı için müşteri hizmetleri daha ulaşılırEvde İnternet Paketleri, Kampanyaları ve Fiyatları - Millenicom
Ev interneti paketlerini incelemek, avantajlı internet fiyatlarını öğrenmek ve birkaç adımda Millenicom’lu olmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
bende 6 ay sora alıcam inşallah
Öneri - Millenicom Bağlanma Sürecim
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde...forum.donanimarsivi.com
normalde öyle yaparım ama binadaki çoğu dairede 60 dairenin 10 dairesinde felan karantina var korkuyorum açıkçasıhocam ben izmirde ikamet ediyorum burdaki hizmet kötü oradaki iyi olabilir en iyisi komşularınıza mahallede tanıdıklarınıza filan sorun.