Neler Yeni

Yardım 6 yıllık çile bitiyor! Ne internet almalıyım?

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
merhabalar 6 yıldır türktelekom adsl kullanıyorum 16/1 hız alıyorum sonunda önümüzdeki ay bitiyor kurtuluyorum.
binamızda 6 yıl içinde çok şey değişti.
64mbqs vdsl türktelekom altyapısı geldi.
100mbqs superonline fiber altyapısı geldi.
tabi ben bunları bu yıl öğrendim.
alabileceğim tarifeler;
türknet 50mbqs 95tl, milenicom 50mbqs 109tl, vodofone 100mbqs 104tl 12 ay tahattüt, vodofone 100mbps ilk 6 ay 104tl sonra 114tl 24 ay tahattüt. türktelekom 50mbqs 120tl civarı bir şey.
(vodofone superonline altyapısı kullanıyor)
bunlardan hangisini seçmeliyim sizce? bana vodofone daha yakın geliyor ama bir yandan da korkuyorum, çok fazla şikayet var. bunlardan başka bildiğiniz tarife var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim.
@alpolojix en bilgili sensin sanırım bu konuda
1 ay kaldı madem boz tahaütü 1 aylık indirimi ödersin en fazla niye bekleme stresini cektiriyorsun kendine

BTK nın yaptıgı düzenleme ile tahaüt bozma ücreti kullanıcının en çok nasıl lehine gelecekse o şekilde tahsil ediliyor yani 24 ay tahaüte 1 ayın kalmıssa 1 aylık tahaüt bozma ücretini ödersin ha vodafone net gibi ************* firmalar 16 mbit adsl ücretine 450 tl yazıp 370 tl indirim uyguladıgını söyleyip ay başına 370 tl tahsil ediyor bana girmişti bi 740 tl ordan biliyorm ona dikkat et ama

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
1 ay kaldı madem boz tahaütü 1 aylık indirimi ödersin en fazla niye bekleme stresini cektiriyorsun kendine

BTK nın yaptıgı düzenleme ile tahaüt bozma ücreti kullanıcının en çok nasıl lehine gelecekse o şekilde tahsil ediliyor yani 24 ay tahaüte 1 ayın kalmıssa 1 aylık tahaüt bozma ücretini ödersin ha vodafone net gibi ************* firmalar 16 mbit adsl ücretine 450 TL yazıp 370 TL indirim uyguladıgını söyleyip ay başına 370 TL tahsil ediyor bana girmişti bi 740 TL ordan biliyorm ona dikkat et ama
yok bozmaya gerek yok ta bu bitince neye geçicem onu arıyorum vodofone ya sorunlu diyorlar kablonette de 19-24 saatleri arasında hız 25mbqs oluyormuş ne yapacağım bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam akıllı sınırsızmış o yani 19-24 arası hız 25mbqs oluyormuş bilemedim altyapı başvurusu yaptım ama onaylansa bile geçmeyebilirim

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
yok bozmaya gerek yok ta bu bitince neye geçicem onu arıyorum vodofone ya sorunlu diyorlar kablonette de 19-24 saatleri arasında hız 25mbqs oluyormuş ne yapacağım bilmiyorum
vodafone sorunlu mu heryerde değil tahaüt vereceksen hoş değil benim tavsiyem tahaütsüzlerden tahaütlülere doğru sırayla tercih etmen 1 ay bak türknet e 50 yetiyo ucuzda sıknıtı da yok diyosan kal türknette haa yok bunlar ugrastırıyo beni olmuyo dersen mileniye 109 verip 50 alacagına vodafone a 114 verip 100 mbit al aynı altyapı sonucta

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
vodafone sorunlu mu heryerde değil tahaüt vereceksen hoş değil benim tavsiyem tahaütsüzlerden tahaütlülere doğru sırayla tercih etmen 1 ay bak türknet e 50 yetiyo ucuzda sıknıtı da yok diyosan kal türknette haa yok bunlar ugrastırıyo beni olmuyo dersen mileniye 109 verip 50 alacagına vodafone a 114 verip 100 mbit al aynı altyapı sonucta
turknet mileni ile vodofonenin altyapısı farklı

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Superonline fiber geldi demek. Millenicom alabilirsin hizmet veriyorlar diye biliyorum. Eğer fazla param yok diyorsan Turk.Net al fiber de çok ucuz 85 TL.
milenicom superonline altyapısı üzerinden almaya çalışınca superonlie ile aynı fiyatları söylüyor 100mbqs 129tl
türknette de fiber yok türktelekom vdsl var

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
milenicom superonline altyapısı üzerinden almaya çalışınca superonlie ile aynı fiyatları söylüyor 100mbqs 129tl
türknette de fiber yok türktelekom vdsl var
Taahhüte karşıyım dediğim gibi. Eziyettir taahhüt. Açıkçası TT hariç hiç biri üzmez. TT alt yapısını kullanmamaya özen gösterin. Vodafone'da almanızı önermem taahhütü çok sıkıntı. Superonline açıkçası taahhütlü olsa da alabilirsin kendi alt yapısı.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Taahhüte karşıyım dediğim gibi. Eziyettir taahhüt. Açıkçası TT hariç hiç biri üzmez. TT alt yapısını kullanmamaya özen gösterin. Vodafone'da almanızı önermem taahhütü çok sıkıntı. Superonline açıkçası taahhütlü olsa da alabilirsin kendi alt yapısı.
ben bu işi anlayamadım 100mbqs platin seçiyorum 129tl 50mbqs platin seçiyorum 139tl superonlineda

Top Bottom