sami şahin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
eğer çok ufak bütçe artabiliyorsa gamakay mk61 diye bir klavye görmüştüm denemedim ama güzel duruyor bir bakabilirsin
MK61 tabi.Ouetemu ile gateron switch markası gateron çoğu kaynakta cherry switchlerden bile daha kaliteli olduğundan bahsedilir pudding keycapsler de artısı.Reis valla çok karışık yazmadın mı pek anlamadım
Gamakay Gateron Royal Kludge Outemu mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım
Demek o yüzden her yerde PP Banner falan olarak koyuyorMK61 alabiliyorsan al, gayet güzel klavye. @TECHNO kullanıyor.
Tamamdır en mantıklı MK61 o zaman. Teşekkür ediyorum hocamMK61 tabi.Ouetemu ile gateron switch markası gateron çoğu kaynakta cherry switchlerden bile daha kaliteli olduğundan bahsedilir pudding keycapsler de artısı.
Alacaksan beyaz al bence, çok güzel duruyor.Demek o yüzden her yerde PP Banner falan olarak koyuyor
O zaman MK61 mi olsun?
Tamamdır.
Ogre'yi satıp üstüne ekleyeceğim de bütçe ondan pek belli değil reis. Satacağım fiyata bağlı.
Tamamdır en mantıklı MK61 o zaman. Teşekkür ediyorum hocam
MK61 AL EFSANE KRAL MUQ HARIKA GOOD PERFECT SUPER LIKE.Demek o yüzden her yerde PP Banner falan olarak koyuyor
O zaman MK61 mi olsun?
Tamamdır.
Ogre'yi satıp üstüne ekleyeceğim de bütçe ondan pek belli değil reis. Satacağım fiyata bağlı.
GALAX'ın klavyeye evrilmişi demen yeterliydiMK61 AL EFSANE KRAL MUQ HARIKA GOOD PERFECT SUPER LIKE.
Gerçi şimdi düşündüm de, benim odada beyaz ekipman vs. yok. Beyaz çok sırıtır. Hem siyahta mışıklar biraz daha kendini gösterir. Siyah mı alsamAlacaksan beyaz al bence, çok güzel duruyor.
Rica ederim bu arada beyaz tavsiye ederim.Demek o yüzden her yerde PP Banner falan olarak koyuyor
O zaman MK61 mi olsun?
Tamamdır.
Hic siritmiyor, daha cok iyi gozukuyorGALAX'ın klavyeye evrilmişi demen yeterliydi
Gerçi şimdi düşündüm de, benim odada beyaz ekipman vs. yok. Beyaz çok sırıtır. Hem siyahta mışıklar biraz daha kendini gösterir. Siyah mı alsam
Öyle mi dersin?Hic siritmiyor daha cok, iyi gozukuyor
En son beyaza karar verecek gibiyim aynen.Rica ederim bu arada beyaz tavsiye ederim.
Klavyeyi kaça satacan?
Öyle mi dersin?
Valla kullananın sözüne de itimat ederim ben, öyle diyorsan beyaz zaten güzel görünüyor sırıtmasın diye demiştim. Çok göze batmıyosa okey beyaz olsun ya.
Usda ben asıl şey sorcam, siviç değişmeceli olanlardan mı bu?
Hangi switch kral?
Şunun hakkında bilgin var mı?Usda ben asıl şey sorcam, siviç değişmeceli olanlardan mı bu?
Tesekkurler Brown switchHangi switch kral?
Ayrıca efso mükos görünüyor ha
Güle güle kullan.
Şunun hakkında bilgin var mı?