hocam arka planda çalan şarkıyı kaydetmemesini kendi sesimide kaydetmemesini oyunda iken mikrofon bastığım zaman hem benim sesimi hem karşı tarafın sesini kaydetmesi için hangi ayarları yapmam gerekiyor ? ve test için video başlattığım zaman sadece full siyah ekran kaydetmişti neden böyle olduOBS Studio
dediklerinin çoğunu anlamadım yeni pencere oluşturup oyun ekranını seçmen lazım oyunu kaydetmek içinhocam arka planda çalan şarkıyı kaydetmemesini kendi sesimide kaydetmemesini oyunda iken mikrofon bastığım zaman hem benim sesimi hem karşı tarafın sesini kaydetmesi için hangi ayarları yapmam gerekiyor ? ve test için video başlattığım zaman sadece full siyah ekran kaydetmişti neden böyle oldu
spotify da kısık seste müzik dinliyerek oyun oynuyorum ve videoda bu ses te bulunuyor, ve kayıt ederken mikrofonu tamamen değil de oyunda bastığım zaman örnek valorant oyununda v tuşu ile ses bastığım zaman sesim olsun haricinde videoda sesim olmasın anlamında demiştim veya karşı taraf konuştuğunda sesi videoya girsin.dediklerinin çoğunu anlamadım yeni pencere oluşturup oyun ekranını seçmen lazım oyunu kaydetmek için
yeni pencere oluşturup oyun ekranını seçtiğinde spotify sesi gelmez kayıta ama sadece konuştuğumda sesimi kaydetsin olayını bilmiyorumspotify da kısık seste müzik dinliyerek oyun oynuyorum ve videoda bu ses te bulunuyor, ve kayıt ederken mikrofonu tamamen değil de oyunda bastığım zaman örnek valorant oyununda v tuşu ile ses bastığım zaman sesim olsun haricinde videoda sesim olmasın anlamında demiştim veya karşı taraf konuştuğunda sesi videoya girsin.
Oyun ekran yakalamasını açmanız gerekhocam arka planda çalan şarkıyı kaydetmemesini kendi sesimide kaydetmemesini oyunda iken mikrofon bastığım zaman hem benim sesimi hem karşı tarafın sesini kaydetmesi için hangi ayarları yapmam gerekiyor ? ve test için video başlattığım zaman sadece full siyah ekran kaydetmişti neden böyle oldu
teşekkürler,yeni pencere oluşturup oyun ekranını seçtiğinde spotify sesi gelmez kayıta ama sadece konuştuğumda sesimi kaydetsin olayını bilmiyorum
tamam siyah ekran sorununun çözümünü öğrendim diğerleri nasıl olucak ?Oyun ekran yakalamasını açmanız gerek
yeni pencereyi bulamadım oyun ekranı seçmek içinyeni pencere oluşturup oyun ekranını seçtiğinde spotify sesi gelmez kayıta ama sadece konuştuğumda sesimi kaydetsin olayını bilmiyorum