sa beyler yeni sistem toplamıştım ama monitör olarak hala eski monitörü kullanıyorum cs-go da 250-300 fps alıyorum ama monitör 60hz belkide dahada az bunun bana ne gibi zararı olur ?
60 hz'den 144 hz geçersen cok değisiklik yasıcaksın biraz değisik gelcek ama oyunlarda cok yararı varsa beyler yeni sistem toplamıştım ama monitör olarak hala eski monitörü kullanıyorum cs-go da 250-300 fps alıyorum ama monitör 60hz belkide dahada az bunun bana ne gibi zararı olur ?
csgo sıkıyorum ölmüyor diyodum monitörden dolayı o zaman tüm sıkıntı (
reis kendimi bildim bileli 60 dayım geçemedim daha ama kendimi bi toplim hemen yapıştırcam 144 hz60 hz'den 144 hz geçersen cok değisiklik yasıcaksın biraz değisik gelcek ama oyunlarda cok yararı var
cok iyi olacaktırcsgo sıkıyorum ölmüyor diyodum monitörden dolayı o zaman tüm sıkıntı (
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis kendimi bildim bileli 60 dayım geçemedim daha ama kendimi bi toplim hemen yapıştırcam 144 hz
forum sayesinde topladım imzadaki sistemi ilk pek emin değildim ama beklentilerimin baya üstünde bi sistem oldu bide monitör yapıştırırsam tamamdırcok iyi olacaktır
çok fark edecek 144hz yağ gibi akıyor insana sonra 60fps akıcı gelmiyorcsgo sıkıyorum ölmüyor diyodum monitörden dolayı o zaman tüm sıkıntı (
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis kendimi bildim bileli 60 dayım geçemedim daha ama kendimi bi toplim hemen yapıştırcam 144 hz
sistemin güzel bir sistemforum sayesinde topladım imzadaki sistemi ilk pek emin değildim ama beklentilerimin baya üstünde bi sistem oldu bide monitör yapıştırırsam tamamdır
ayn baya fark ediyorsunçok fark edecek 144hz yağ gibi akıyor insana sonra 60fps akıcı gelmiyor