Valla dostum evet 144hz çok iyi ama 60hz'de kötü değil. Önemli olan oyundan aldığın zevk bence. Ben 10 yıl 20fps ile bf3 oynarken çok eğlenirdim. Sonra 144hz'ye geçince nasıl oynuyormuşum dedim ama o zamanlar çok güzel gelirdi. Eğer 144hz'den 60'a düşüyorsan gerçekten hissedersin ama 60hz kullanırsan 144'ün yokluğunu çekmezsin. Tabi bütçen varsa 144 almalısın. Birde tabi alacağın laptopun ekran kartı 144fps verebilecek mi? Hikaye tabanlı oyunlar oynuyorsan ve grafik seviyorsan 144 alman zor. Ama sadece valo ve cs oynuyorsan 144 bakabilirsin.Merhabalar uygun fiyatlı bir laptop buldum ekranı 60 hz çok sıkıntı cıkarır mı?
Kuzenimde 60 Hz var. Bende 144 Hz var. Onun bilgisayarından 1 el CS GO oynamaya çalışınca 144 Hz nimetlerini gördüm. İmkan varsa daha yüksek Hz'li monitör alınmasını kesinlikle tavsiye ederim.Merhabalar uygun fiyatlı bir laptop buldum ekranı 60 hz çok sıkıntı cıkarır mı?
Evde 60 vardı intenet kafede 240 240 ile çok iyi oynuyordumHiç problem çıkarmaz ya ben 10 yıl 60hz oyun oynadım son zamanlarda 240hz ve 170hz olmak üzere 2 monitörüm var. Farkı anlamıyorum bile. Anlayanlar var anlamayanlar var ben hissetmiyorum
Hocam ayarlardan 170 veya 240 Hz'e çektiniz değil mi? Farkı anlamamanız çok anormal.Hiç problem çıkarmaz ya ben 10 yıl 60hz oyun oynadım son zamanlarda 240hz ve 170hz olmak üzere 2 monitörüm var. Farkı anlamıyorum bile. Anlayanlar var anlamayanlar var ben hissetmiyorum
sadece oyunlarda değil masaüstünde,internette gezinirken bile fark ediyor fark etmiyor diyenler nasıl aradaki farkı anlamıyor şaşırtıcı ciddenMerhabalar uygun fiyatlı bir laptop buldum ekranı 60 hz çok sıkıntı cıkarır mı?
Şunu yanlış bilgilendirme olarak kabul etmeyen moderatörlerin aklından şüphe ediyorum.Hiç problem çıkarmaz ya ben 10 yıl 60hz oyun oynadım son zamanlarda 240hz ve 170hz olmak üzere 2 monitörüm var. Farkı anlamıyorum bile. Anlayanlar var anlamayanlar var ben hissetmiyorum