Neler Yeni

60 hz monitör +gtx1650super gaming x li sistem mantıklımı

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Bütçe
4500
Bi bilgi karışıklılığı yasıyorum. Yeni bir sistem almaya karar verdim ve eski monitör ümü kullanıcam. Hazır sistem 4500 tl cıvarın da ve 200 300 fps acıyor sizce ne yapmam lazım sistemi düşürüp monitordemi almalıyım . ( EKRAN kartını msi yerine palit yada inno3d mi almaliyim) yardımcı olursa niz sevinirim . Abdullah abi den yada pc hocasından giriş seviye sistem bekliyorum onları beklemeye devam mi edim yoksa game garajdan sistem almalı mıyım??

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Bi bilgi karışıklılığı yasıyorum. Yeni bir sistem almaya karar verdim ve eski monitör ümü kullanıcam. Hazır sistem 4500 TL cıvarın da ve 200 300 fps acıyor sizce ne yapmam lazım sistemi düşürüp monitordemi almalıyım . ( EKRAN kartını msi yerine palit yada inno3d mi almaliyim) yardımcı olursa niz sevinirim . Abdullah abi den yada PC hocasından giriş seviye sistem bekliyorum onları beklemeye devam mi edim yoksa game garajdan sistem almalı mıyım??
Ben olsam gamegarajdan alırım ve eski monitörunü kullan ilerde değiştirirsin

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Oğuzhan
Bi bilgi karışıklılığı yasıyorum. Yeni bir sistem almaya karar verdim ve eski monitör ümü kullanıcam. Hazır sistem 4500 TL cıvarın da ve 200 300 fps acıyor sizce ne yapmam lazım sistemi düşürüp monitordemi almalıyım . ( EKRAN kartını msi yerine palit yada inno3d mi almaliyim) yardımcı olursa niz sevinirim . Abdullah abi den yada PC hocasından giriş seviye sistem bekliyorum onları beklemeye devam mi edim yoksa game garajdan sistem almalı mıyım??
60HZ alıcaksan o ekran kartının ne manası var dostum minimum 75 veya 120HZ al . Ekran kartı ucuz olanı alırdım ben. soğutma dışında pek fark yok .

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
60HZ alıcaksan o ekran kartının ne manası var dostum minimum 75 veya 120HZ al . Ekran kartı ucuz olanı alırdım ben. soğutma dışında pek fark yok yaz
60HZ alıcaksan o ekran kartının ne manası var dostum minimum 75 veya 120HZ al . Ekran kartı ucuz olanı alırdım ben. soğutma dışında pek fark yok .
Yaz tatiline doğru yeni bir monitör alicam ama dostu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,706
Üyeler
169,607
Son üye
ozzytourcar
Top Bottom