Yeterli ama sisteme göre tercih edilmelidir monitörler. Sen onlinle bir oyunda 150 fps veren bir bilgisayar kullanıyorsan tutup da 60hz monitör alman ayıp olacaktır sisteme Yükseltirim diyorsan başka tabii. 60Hz gayet yeterlidir.60 Hz oyun oynamak için yeterlimidir?
Belki sistem için ayıp olacaktır ama rtx 2060lı bilgisayarda bana bir eksiklik hissettirirmi?60 hz işte donma kasma olmadan oynarsın stabildir
Oyunu bir daha akıcısızlık (garip oldu ama) hissedermiyimYeterli ama sisteme göre tercih edilmelidir monitörler. Sen onlinle bir oyunda 150 fps veren bir bilgisayar kullanıyorsan tutup da 60hz monitör alman ayıp olacaktır sisteme Yükseltirim diyorsan başka tabii. 60Hz gayet yeterlidir.
Ben rx 5700 lı sistem kurdum 60 hz monitörüm var 24.5 inc 1 ms sırf 144hz alcan diye ekran kartını düşürmek istemedimBelki sistem için ayıp olacaktır ama rtx 2060lı bilgisayarda bana bir eksiklik hissettirirmi?
Her oyun için değil. Ağır başlı oyunlarda iş görür ancak hareketli ve yarış oyunlarına gelirsek en düşük standart 120 Hz olmalı.60 hz standart bir değerdir. Oyun oynamak için oldukça yeterli bir değer.
75 Hz'lik monitörümde bile çok şeyler çektim. Yetersiz.60 Hz oyun oynamak için yeterlimidir?
Yanı 144hz 60 hz fark var yani ama oyun zevkini etkilemez online oyunlarda bir adım geride olursun gibi bisiOyunu bir daha akıcısızlık (garip oldu ama) hissedermiyim
Şart değil. O oyunları da akıcı bir şekilde oynatır. Evet 120 hz e göre daha az akıcı olur ancak oynatır mı oynatır, kasmaz donmaz.Her oyun için değil. Ağır başlı oyunlarda iş görür ancak hareketli ve yarış oyunlarına gelirsek en düşük standart 120 Hz olmalı.
75 Hz'lik monitörümde bile çok şeyler çektim. Yetersiz.
Online Oyunlarda geride olur evet. Monitörün linkini atarmısın rica etsem ? ve bütçe belirtirmisin.Yanı 144hz 60 hz fark var yani ama oyun zevkini etkilemez online oyunlarda bir adım geride olursun gibi bisi
Bulamam ki şimdi brom 1 ms 60 hz philips 24.5 inc yaz çıkıyor ztnOnline Oyunlarda geride olur evet. Monitörün linkini atarmısın rica etsem ? ve bütçe belirtirmisin.