Neler Yeni

60 hz Monitör Yeterli Midir?

Death Mark

80+ Bronze
Şart değil. O oyunları da akıcı bir şekilde oynatır. Evet 120 hz e göre daha az akıcı olur ancak oynatır mı oynatır, kasmaz donmaz.
Oyun standartına göre değişiyor diye izah ettim. Kendim de denedim.
Bütçesi ermiyorsa kullanmasında sorun yok ki. Ancak o deneyimden hoşnut değilse vakti gelmiş demektir.
Bulamam ki şimdi brom 1 ms 60 hz philips 24.5 inc yaz çıkıyor ztn :D
Şuan elinizdeki monitörden memnun musunuz? Herhangi bir sorunu yoktur umarım. :D

ventioNN

80+ Platinum
sistemine göre değişir bu durum ne istediklerine bağlı birde.

furkaank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Kuday
Online Oyunlarda geride olur evet. Monitörün linkini atarmısın rica etsem ? ve bütçe belirtirmisin.
Benimde philips 60 hz 4 ms bi mönitörüm var ama bilmiyorum bazı yerlerde ekran kartıyla uyumsuz olur dediler falan

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,246
İsim
Bilal Tepe
Oyun standartına göre değişiyor diye izah ettim. Kendim de denedim.
Bütçesi ermiyorsa kullanmasında sorun yok ki. Ancak o deneyimden hoşnut değilse vakti gelmiş demektir.

Şuan elinizdeki monitörden memnun musunuz? Herhangi bir sorunu yoktur umarım. :D
Valla o nde memnunumki ekranı öpüyorum o derece yeni sistemim de cuma ya ler geliyor montaj yapicam 5900 e sistem dizdim i5 9400f ve rx 5700 lü m2 ssd vs vs onu bekliyorum

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Kurtuluş
Benimde philips 60 hz 4 ms bi mönitörüm var ama bilmiyorum bazı yerlerde ekran kartıyla uyumsuz olur dediler falan
O girişlerinden dolayıdır. Mesela VGA HDMI DP Değişir. Monitörde VGA Girişi varsa ama kartta VGA Çıkışı yoksa uyumsuzluk olur. Uyumsuzluktan ziyade kartı monitöre bağlayamazsın. Dönüştürücü kullanman gerekir.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,246
İsim
Bilal Tepe
Yok öyle bisey uyumsuzluk diye bir şey olmaz rtx 2080 ti gibi bir kartla tüplü monitör bile kullanabilirsin acar yani görüntü gelir :)

furkaank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Kuday
teşekkür ederim herkese

Death Mark

80+ Bronze

Death Mark

80+ Bronze
Sence param birikinceye kadar idare eder mi bariz bir sorun çıkarırmı?
Monitörünüze bakayım dedim fakat bir çok çeşidi var. 1200 lira birikterebilirseniz:

furkaank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Kuday
Monitörünüze bakayım dedim fakat bir çok çeşidi var. 1200 lira birikterebilirseniz:
https://www.hepsiburada.com/philips...M_tksQMajF3Ak948-dhXip2OaXiUaTChoCvIcQAvD_BwE Mönitörüm

Top Bottom