Neler Yeni

% 60 Kablosuz Mekanik Klavye Bluetooth Çift Modlu red switch 458TL ALİEXPRES YENİ HESAP

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,956
İsim
Murat Orhan

zaten açıldı bu konu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ödemede garanti olarak vergi çıkıyor 600 TL'ye geliyor arkadaşlar bilginize. Bu fiyata E-Yooso Z11 almak şuan daha mantıklı eğer wireless aramıyorsanız.

@Emmree

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush

zaten açıldı bu konu.

ödemede garanti olarak vergi çıkıyor 600 TL'ye geliyor arkadaşlar bilginize. Bu fiyata E-Yooso Z11 almak şuan daha mantıklı eğer wireless aramıyorsanız.

11.11 geliyor diye bekleyeceğim ben. Wireless model arıyorum ve çok seçenek var,takibe almak için önerebileceğin bir model olursa belirtebilirsen çok memnun olurum kardeşim 🪷

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,191
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,956
İsim
Murat Orhan
11.11 geliyor diye bekleyeceğim ben. Wireless model arıyorum ve çok seçenek var,takibe almak için önerebileceğin bir model olursa belirtebilirsen çok memnun olurum kardeşim 🪷
Bu fiyatlara Magic refiner RK68 dışında yok wireless. 1000 tl üstüne güzel modeller var ama.

645 oldu evet :D bu çin malı siparişe ilk defa girişiyorum
Wireless gerekmiyorsa Z11T al hocam şiddetle öneriyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,493
İsim
Kerem Çavuş
645 oldu evet :D bu çin malı siparişe ilk defa girişiyorum
g502 asus rog scope gibi baya bi klavye deneyimleme şansım oldu bu klavyedeki red switch hepsine bin basar inanılmaz iyi benim de ilk sipariş oldu baya memnun kaldım

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,191
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bu fiyatlara Magic refiner RK68 dışında yok wireless. 1000 TL üstüne güzel modeller var ama.

Peki hocam buna ucuz tr keycaplerinden varmı hyperX in kine baktım ancak büyük enter bunlarada olmuyor fotoğrafta gözüktüğü kadarıyla

g502 asus rog scope gibi baya bi klavye deneyimleme şansım oldu bu klavyedeki red switch hepsine bin basar inanılmaz iyi benim de ilk sipariş oldu baya memnun kaldım
daha ayın başından 5 kuruşsuz kalmamak için biraz erteleyeceğim :D yevmiyeden kazandığım paranın %90 nını ehliyet almak için topladığımdan umarım indirimde kalırlarda bi süre daha rahatça alırım (öğrenci olduğum için bu sıkıntıları yaşıyorum :) )

Son düzenleme:

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Bu fiyatlara Magic refiner RK68 dışında yok wireless. 1000 TL üstüne güzel modeller var ama.

Teşekkür ederim kardeşim. Z11T çok tatlı duruyormuş cidden ,ilk defa gördüm yazdım kenara.
Şu an hazırda razer ornata chroma kullanıyorum çok memnunum ,yenisi olacaksa Wireless olsun istedim, fiyatı 1k üzeri olanları değerlendirebilirim varsa inceleyip not edeyim bir daha bir daha sormamak adına .

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,956
İsim
Murat Orhan
Teşekkür ederim kardeşim. Z11T çok tatlı duruyormuş cidden ,ilk defa gördüm yazdım kenara.
Şu an hazırda razer ornata chroma kullanıyorum çok memnunum ,yenisi olacaksa Wireless olsun istedim, fiyatı 1k üzeri olanları değerlendirebilirim varsa inceleyip not edeyim bir daha bir daha sormamak adına .
Ornatadan Z11Tye geçmek çok çok büyük bir upgrade olur hocam. Z11Tnin fiyatına göre bir sürü premium özelliği var. Switchleri huano red cherry switchin bir tık üstü güzel bir switch. Ekstradan transparent kasa ve hot swap özelliği ile geliyor. PBT keycaps ile gelmesi lazım ayriyeten.

Asus rog scope oyuncak gibi switchleri D:

Peki hocam buna ucuz tr keycaplerinden varmı hyperX in kine baktım ancak büyük enter bunlarada olmuyor fotoğrafta gözüktüğü kadarıyla

daha ayın başından 5 kuruşsuz kalmamak için biraz erteleyeceğim :D yevmiyeden kazandığım paranın %90 nını ehliyet almak için topladığımdan umarım indirimde kalırlarda bi süre daha rahatça alırım
Hocam TR keycaps falan gerçekten saçmalık ö yerine nokta var mesela siz o noktaya basınca yine ö harfi çıkıyor. Azıcık alışkanlığınız varsa anlamazsınız bile en kötü üstüne keçeli kalem ile yazın.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,493
İsim
Kerem Çavuş
Ornatadan Z11Tye geçmek çok çok büyük bir upgrade olur hocam. Z11Tnin fiyatına göre bir sürü premium özelliği var. Switchleri huano red cherry switchin bir tık üstü güzel bir switch. Ekstradan transparent kasa ve hot swap özelliği ile geliyor. PBT keycaps ile gelmesi lazım ayriyeten.

Bunun switchler aşırı hoşuma gitti yay sesi sıfır aşırı tok mizarın yellowuna çok benziyor

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,191
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Hocam TR keycaps falan gerçekten saçmalık ö yerine nokta var mesela siz o noktaya basınca yine ö harfi çıkıyor. Azıcık alışkanlığınız varsa anlamazsınız bile en kötü üstüne keçeli kalem ile yazın.
şimdi siz söyleyince farkettim de ben bakmadan yazıyormuşum genelde :D :D :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,956
İsim
Murat Orhan
Bunun switchler aşırı hoşuma gitti yay sesi sıfır aşırı tok mizarın yellowuna çok benziyor
Mizardaki yellow gateron aralarında kalite farkı var fakat ona rağmen Huano switchler fiyat performans harika switchler. Cherry üstü kronik sorunsuz bir switch.

şimdi siz söyleyince farkettim de ben bakmadan yazıyormuşum genelde :D :D :D
Ben de bakmadan yazıyorum işte o yüzden layout bana farketmiyor. Korece layout bile sorunsuz kullanabiliyorum çünkü bakmıyorum hiç ezberimde tuş yerleri

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Yakışıklı duruyor Z11T keyboard yalan yok ama wireless olsaydı işte.Wireless çok rahatlık sağlıyor dizayn olarak ta uyumlu olmasını istiyorum,etrafta artık kablo görünmeyecek
Denk gelir umarım Wireless iyi bir model.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,789
Üyeler
159,217
Son üye
zalgo12k
Top Bottom