Neler Yeni

%60 KLAVYE KLAVYE ÖNERİN LÜTFEN

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ataberk Çakır
Merhba %60 beyaz red switch rgb li falan filan kaliteli bir mekanik klavye almak istiyorum ama %60 klavyeleri pek tanımıyorum Fiyat olarak max 2000 TL olursa sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
gk61 1.5 yıldır kullanıyorum öneririm.

Squex

80+ Silver
Dostum yurtdışında 60 klavyeler daha çok çeşitli. Bu siteden bakabilirsin türkiyeye 20 günde geliyor.
site güvenilir bu arada ben zamanında bunu almıştım

Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emir
Steam
emirfrollann_
Discord
frollann#9528
Dostum yurtdışında 60 klavyeler daha çok çeşitli. Bu siteden bakabilirsin türkiyeye 20 günde geliyor.
Gümrük parası hariç fiyat mı bu?

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
hocam bilgin var sanırım bir soru sormak istiyorum bende banggooddan yakın zamanda klavye aldım hala kargoda ama Türkiye direct yerine ücretsiz ile aldım bilgim yoktu sonradan öğrendim ama banggood üzerinden baktığımda da ürün pahalı olduğu için ikiside aynı şeyleri veriyor desteğe yazdığımda da sigorta olduğu için extra ücreti ödiceklerini söylediler sence sıkıntı olur mu olursa iade olur mu bilgin veya tecrüben var mı

Y.Semih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Semih Çiftçi
Eğer 2.el almayı düşünürsen Redragon K552 Kumara Beyaz Rainbow Işıklı Red Switch satıyorum. İlanıma bakabilirsin.

Squex

80+ Silver
hocam bilgin var sanırım bir soru sormak istiyorum bende banggooddan yakın zamanda klavye aldım hala kargoda ama Türkiye direct yerine ücretsiz ile aldım bilgim yoktu sonradan öğrendim ama banggood üzerinden baktığımda da ürün pahalı olduğu için ikiside aynı şeyleri veriyor desteğe yazdığımda da sigorta olduğu için extra ücreti ödiceklerini söylediler sence sıkıntı olur mu olursa iade olur mu bilgin veya tecrüben var mı
Ben 2 yılı geçti alalı sistem hala aynı mi bilmiyorum ama anlatayım. Şimdi banggooda şöyle bir olay var. Klavye eline geldiğinde gümrük ücreti isteyecek PTT kargocusu senden. Sen o ücreti vereceksin kargocuya ondan sonra kargoyu aldığında kargonun üzerindeki kargo bilgileri olan etiketin resmini ve PTT kargo sorgulama sitesindeki gümrük ücretinin yazdığı kısmın ekran görüntüsü banggooda gondereceksin. Banggood bu kargocuya ödediğinin ücret kadar(belki şuan belli bir kısmını ödüyorlar bu olay değişti mi bilmiyorum) senin kartına para iadesi yapıyor.

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Ben 2 yılı geçti alalı sistem hala aynı mi bilmiyorum ama anlatayım. Şimdi banggooda şöyle bir olay var. Klavye eline geldiğinde gümrük ücreti isteyecek PTT kargocusu senden. Sen o ücreti vereceksin kargocuya ondan sonra kargoyu aldığında kargonun üzerindeki kargo bilgileri olan etiketin resmini ve PTT kargo sorgulama sitesindeki gümrük ücretinin yazdığı kısmın ekran görüntüsü banggooda gondereceksin. Banggood bu kargocuya ödediğinin ücret kadar(belki şuan belli bir kısmını ödüyorlar bu olay değişti mi bilmiyorum) senin kartına para iadesi yapıyor.
hocam araştırdım bende sistem hala anlattığınız gibi değişen yok sadece gümrük vergisi arttı avrupadan gelirse %20 başka ülke ise %30 hükümetin paraya ihtiyacı var sanırım halbuki süper güctük anlamadım sadece benimki aras kargo ile gelicek sanırım aras kargodan bilgileri nasıl alacağım biliyor musunuz vebanggooda bu bilgileri email ile ulaştırcağım değil mi

Top Bottom