Neler Yeni

%60 klavye önerisi 300 400 tl bandında

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
samet can
merhabalar öncelikle klavye almayı düşünüyorum fazlada para dökmek istemem neticede 1 2 sene kullan at gibi 300 400 tl bandındaki ürünler nasıl kullanan varmı

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Kb r74 kullanıyorum 3 sene oldu canavar gibi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,682
İsim
Emre
Discord
necromancerr
merhabalar öncelikle klavye almayı düşünüyorum fazlada para dökmek istemem neticede 1 2 sene kullan at gibi 300 400 TL bandındaki ürünler nasıl kullanan varmı
klavye amazonda bu tip klavyeler var ancak hiç kullanıp sipariş etmedim rampage gibi markalardan kaçmaya çalışın (bazı ürünleri güzel oluyor ancak çoğunlukla berbat)

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Emre
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
samet can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klavye amazonda bu tip klavyeler var ancak hiç kullanıp sipariş etmedim rampage gibi markalardan kaçmaya çalışın (bazı ürünleri güzel oluyor ancak çoğunlukla berbat)
rampage kullanmam zaten başkanım ürünleri çok kötü teşekkür

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
samet can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih
merhabalar öncelikle klavye almayı düşünüyorum fazlada para dökmek istemem neticede 1 2 sene kullan at gibi 300 400 TL bandındaki ürünler nasıl kullanan varmı
Hocam amazondan ziyou lang olanlara bakabilirsiniz. Farklı markalar yazsa da çoğu öyle zaten. Ben aldım kullanıyorum basisi falan gayet iyi, aldığım klavyeye baktım size onerecektim ancak 600 lira olmuş iki günde :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de bundan bahsediyordum blue swicthe okeysen alabilirsin. Tesekkurler @DerratiX ben alırken de yardımcı olmuştun.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Abdullah
%60 ne oluyor bilgilendirir misin

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
samet can
Hocam amazondan ziyou lang olanlara bakabilirsiniz. Farklı markalar yazsa da çoğu öyle zaten. Ben aldım kullanıyorum basisi falan gayet iyi, aldığım klavyeye baktım size onerecektim ancak 600 lira olmuş iki günde :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de bundan bahsediyordum blue swicthe okeysen alabilirsin. Tesekkurler @DerratiX ben alırken de yardımcı olmuştun.
ziyou lan t60 güzel gibi fitat konusunda sıkıntı yom bahsettimğim gibi çok fazla sıkılıyorum aynı kşavye kullandıgım için teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
ziyou lan t60 güzel gibi fitat konusunda sıkıntı yom bahsettimğim gibi çok fazla sıkılıyorum aynı kşavye kullandıgım için teşekkürler
Bütçeyi arttırıp hot-swappable bir klavye almaya çalışabilirsin tam senlik gibi duruyor. Ya da custom tarzı bir şey.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
samet can
Bütçeyi arttırıp hot-swappable bir klavye almaya çalışabilirsin tam senlik gibi duruyor. Ya da custom tarzı bir şey.
1300 bandında bu ziyou long t60 güzel ürünmüş muhtemel sipariş verieceğim hiö kullanmadım %60 klavye genellikle logitech steelseries HyperX kullandım büyük %60larıda baya tuzlu o kadar para vermek istemedim teşekkürler

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
1300 bandında bu ziyou long t60 güzel ürünmüş muhtemel sipariş verieceğim hiö kullanmadım %60 klavye genellikle logitech steelseries HyperX kullandım büyük %60larıda baya tuzlu o kadar para vermek istemedim teşekkürler
%80 olursa BW-KB2 var Gateron switch 800 TL civarlarında ona bakabilirsin. Evet ama %60 Hotswappable klavyeler genel olarak pahalı oluyorlar malesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,657
Üyeler
166,585
Son üye
crowsia
Top Bottom