sametcan42
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
merhabalar öncelikle klavye almayı düşünüyorum fazlada para dökmek istemem neticede 1 2 sene kullan at gibi 300 400 tl bandındaki ürünler nasıl kullanan varmı
klavye amazonda bu tip klavyeler var ancak hiç kullanıp sipariş etmedim rampage gibi markalardan kaçmaya çalışın (bazı ürünleri güzel oluyor ancak çoğunlukla berbat)merhabalar öncelikle klavye almayı düşünüyorum fazlada para dökmek istemem neticede 1 2 sene kullan at gibi 300 400 TL bandındaki ürünler nasıl kullanan varmı
başkanım 1 sene götürürmü klavyeden çok çabuk sıkılan birisiyimKullanın varmj bilmiyorum 350tl varı fiyat çıkıyor renklerine göre. Not; mekanik değil
Hocam amazondan ziyou lang olanlara bakabilirsiniz. Farklı markalar yazsa da çoğu öyle zaten. Ben aldım kullanıyorum basisi falan gayet iyi, aldığım klavyeye baktım size onerecektim ancak 600 lira olmuş iki gündemerhabalar öncelikle klavye almayı düşünüyorum fazlada para dökmek istemem neticede 1 2 sene kullan at gibi 300 400 TL bandındaki ürünler nasıl kullanan varmı
Ben de bundan bahsediyordum blue swicthe okeysen alabilirsin. Tesekkurler @DerratiX ben alırken de yardımcı olmuştun.
ziyou lan t60 güzel gibi fitat konusunda sıkıntı yom bahsettimğim gibi çok fazla sıkılıyorum aynı kşavye kullandıgım için teşekkürlerHocam amazondan ziyou lang olanlara bakabilirsiniz. Farklı markalar yazsa da çoğu öyle zaten. Ben aldım kullanıyorum basisi falan gayet iyi, aldığım klavyeye baktım size onerecektim ancak 600 lira olmuş iki günde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de bundan bahsediyordum blue swicthe okeysen alabilirsin. Tesekkurler @DerratiX ben alırken de yardımcı olmuştun.
Bütçeyi arttırıp hot-swappable bir klavye almaya çalışabilirsin tam senlik gibi duruyor. Ya da custom tarzı bir şey.ziyou lan t60 güzel gibi fitat konusunda sıkıntı yom bahsettimğim gibi çok fazla sıkılıyorum aynı kşavye kullandıgım için teşekkürler
1300 bandında bu ziyou long t60 güzel ürünmüş muhtemel sipariş verieceğim hiö kullanmadım %60 klavye genellikle logitech steelseries HyperX kullandım büyük %60larıda baya tuzlu o kadar para vermek istemedim teşekkürlerBütçeyi arttırıp hot-swappable bir klavye almaya çalışabilirsin tam senlik gibi duruyor. Ya da custom tarzı bir şey.
%80 olursa BW-KB2 var Gateron switch 800 TL civarlarında ona bakabilirsin. Evet ama %60 Hotswappable klavyeler genel olarak pahalı oluyorlar malesef.1300 bandında bu ziyou long t60 güzel ürünmüş muhtemel sipariş verieceğim hiö kullanmadım %60 klavye genellikle logitech steelseries HyperX kullandım büyük %60larıda baya tuzlu o kadar para vermek istemedim teşekkürler