Kesinlikle gmmk2 öneririm 6 aydır falan kullanıyorum mükemmel bir klavye. Gerek malzeme kalitesi olsun (boydan boya alüminyum katman var nerdeyse 1kg olması lazım toplam ağırlığı) gerek ergonomisi olsun çok iyi. Sesi tok, rgb ler canlı. Beyaz 96 nümerik tuşlu kullanıyorum. Tavsiye ederim pişman olmazsın.Beyaz ekipman dizeceğim. Glorious GMMK2 almayı düşünüyorum ama diğer forumlarda kötü yorumlar gelmiş. 3000 TL bandında klavye önerisi olan varmı
Enter tuşunun şekline alışabileceğimi zannetmiyorumİyzico 500tl + %10 + parolapara 400tl cashback var![]()
MCHOSE G98 %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98-2)
Daha az gürültü ve daha iyi yazma deneyimi için Gasket yapısı ve beş katmanlı ses sönümleyici dolgu içerir.www.gaming.gen.tr
Klavyenin yazılımında RGB'yi ayarlarken sorun vs. oluyormu?Kesinlikle gmmk2 öneririm 6 aydır falan kullanıyorum mükemmel bir klavye. Gerek malzeme kalitesi olsun (boydan boya alüminyum katman var nerdeyse 1kg olması lazım toplam ağırlığı) gerek ergonomisi olsun çok iyi. Sesi tok, rgb ler canlı. Beyaz 96 nümerik tuşlu kullanıyorum. Tavsiye ederim pişman olmazsın.
ZAmanla alışılıyorEnter tuşunun şekline alışabileceğimi zannetmiyorum
Hayır sıkıntı yok. Her tuşa ayrı özellik de atayabilirsin.Klavyenin yazılımında RGB'yi ayarlarken sorun vs. oluyormu?