60tl ye değer bence 60tl bir döner ayran parası artıkDaha önce oynamış arkadaşlar varsa tavsiye ederler mi?
keşke 60TL olsaDaha önce oynamış arkadaşlar varsa tavsiye ederler mi?
Oynadım ve sevemedim ilk 1 saat gerçekten güzeldi twd saolsun ama sonrasında çok sıktı hatta baya baya sıktı.Daha önce oynamış arkadaşlar varsa tavsiye ederler mi?
60liralik olan sadece directors cut upgradei direkt Game pass al oyna 45saatte bitirdim oyunu ve tam 15saati sinematikti. Tam anlamıyla hikaye olarak bir başyapıt diyebilirim. Death Strandingden daha başarılı bir hikaye sunumu yok bence. Hâlen daha tüm detaylar aklımda ve kojima reis nasıl bunları sadece 1 oyunda yapabilmiş diyorum. Ama oynanış için aynısını diyemem oynanış olarak ortalama ama hikaye olarak başyapıt. Herkese göre değil bu oyun. Hikaye mükemmel olsada oynanış arada sikabiliyo bir yerden bir yere giderken falan. Oyunla ilgili bir elestirimse müziklerini cimri kullaniyo. Ara sahnelerde kinden bahsetmiyorum. Oyunun mükemmel telifli müzikleri var ve bunu her yolculukta müzik çalsa arkadan mükemmel olucakken 45saatlik oyunun 30saatlik oynanisinda sadece yurudugum kısımlarda bile müzik az vardı toplam 5-6sarki dinleyebilmişimdir en fazla. Onun dışında spofityde kendim açtım ve yürürken mükemmel bir zevk hâline geldi oyun. PC de oynadığım en zevkli oyunlardan biridir kendisiDaha önce oynamış arkadaşlar varsa tavsiye ederler mi?
Bende tam alıyordum fiyatı görünce ben şokAna oyun değilmiş reis.
Game passte var direkt oynayabilirsin ordanBende tam alıyordum fiyatı görünce ben şok Alıntıyı görüntüle
Herkese göre değil 50 saat oynayarak bitirdim 5 6 saatinden sonra gayet aktı gitti her oyuna şans vermen lazım bir oyunu 1 2 saat oynarsan keyif alamazsın çoğunluklaOynadım ve sevemedim ilk 1 saat gerçekten güzeldi twd saolsun ama sonrasında çok sıktı hatta baya baya sıktı.
Oynadığım en sıkıcı oyunlar listesi yapsam ilk 3 e koyarım.
Kesinlikle katılıyorum ama dediğim gibi şans vermek için de belli bir dereceye kadar beni tutması lazım oyunda.Herkese göre değil 50 saat oynayarak bitirdim 5 6 saatinden sonra gayet aktı gitti her oyuna şans vermen lazım bir oyunu 1 2 saat oynarsan keyif alamazsın çoğunlukla