Neler Yeni

%60 veya TKL Klavye Önerisi

HipsterX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Kutlu
Bütçe
400
Küçük, kompakt bir klavye arıyorum.
61 tuşlu (%60) ya da TKL klavye olabilir.
Fiyatları hakkında bir bilgim yok. Türkiye'de pek bu tarzda ürün yok sanıyorum.
Kablosuz olması tercihim. Mekanik olmak zorunda değil.
Bir öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Squex

80+ Silver
https://www.banggood.com/Gamakay-MK61-Wired-Mechanical-Keyboard-Gateron-Optical-Switch-Pudding-Keycaps-RGB-61-Keys-Hot-Swappable-Gaming-Keyboard-p-1797608.html?cur_warehouse=CN&ID=5156316287845&rmmds=search (son attığım 100 tl bütçeyi aşıyor)
BGRATON kodunu kullanırsan indirim yapar. Bir de ilk alışveriş kuponu var 16 tl falan.
Ben attığım ilk klavyeyi sipariş verdim bu pazartesi 405 tl tuttu kuponla vs. ama dolar arttığı için fiyatları 10 tl artmış

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1

HipsterX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Kutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.banggood.com/Gamakay-MK61-Wired-Mechanical-Keyboard-Gateron-Optical-Switch-Pudding-Keycaps-RGB-61-Keys-Hot-Swappable-Gaming-Keyboard-p-1797608.html?cur_warehouse=CN&ID=5156316287845&rmmds=search (sonuncu bütçeyi aşıyor)
BGRATON kodunu kullanırsan indirim yapar. Bir de ilk alışveriş kuponu var 16 TL falan.
Ben attığım ilk klavyeyi sipariş verdim bu pazartesi 405 TL tuttu kuponla vs. ama dolar arttığı için fiyatları 10 TL artmış
Çok teşekkür ederim. Banggod üzerinden vergi ödemesi nasıl oluyor biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz ?

Squex

80+ Silver
Çok teşekkür ederim. Banggod üzerinden vergi ödemesi nasıl oluyor biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz ?
attığım ilk iki klavyede kargo ücreti yok satın alırken kargo seçenekleri böyle seçerseniz sadece vergi sigortasına para ödemiş olursunuz(tarif ve shipping insurance yazan) shippingi air parcel register seçin böylece kargo ücretsiz olur sadece sigorta parası ödersiniz. Sigorta parası ise kargo ise geldiğinde 80 90 tl gibi bir gümrük vergisi çıkıyor. Siz bu vergiyi kargocuya ödüyorsunuz ve gelen paketin üzerinde gümrük vergisi miktarın resmini çekip mail olarak banggooda yollayınca size gümrük vergisi kadar iade yapıyorlar. Yani 80 90 tl lik vergiyi iade alarak 25 tl ye ödemiş oluyoruz

1620995786898.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

ama son attığım klavye de kargo ücretli o yüzden eğer son attığımı almak isterseniz kargoyu turkey direck mail seçmeniz daha mantıklı olur

Ben https://www.banggood.com/BlitzWolf-...ur_warehouse=CN&ID=6287830515630&rmmds=search bu klavyeyi aldım https://www.banggood.com/Royal-Klud...ur_warehouse=CN&ID=6287845515632&rmmds=search bunun yerine çünkü tuşları daha iyiymiş diye gördüm internette. Son attığım ikisinden de daha iyi ama daha pahalı. Ek olarak son attığım sadece kablo ile çalışıyor.

HipsterX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Kutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
attığım ilk iki klavyede kargo ücreti yok satın alırken kargo seçenekleri böyle seçerseniz sadece vergi sigortasına para ödemiş olursunuz(tarif ve shipping insurance yazan) shippingi air parcel register seçin böylece kargo ücretsiz olur sadece sigorta parası ödersiniz. Sigorta parası ise kargo ise geldiğinde 80 90 TL gibi bir gümrük vergisi çıkıyor. Siz bu vergiyi kargocuya ödüyorsunuz ve gelen paketin üzerinde gümrük vergisi miktarın resmini çekip mail olarak banggooda yollayınca size gümrük vergisi kadar iade yapıyorlar. Yani 80 90 TL lik vergiyi iade alarak 25 TL ye ödemiş oluyoruz

Alıntıyı görüntüle

ama son attığım klavye de kargo ücretli o yüzden eğer son attığımı almak isterseniz kargoyu turkey direck mail seçmeniz daha mantıklı olur

Ben https://www.banggood.com/BlitzWolf-...ur_warehouse=CN&ID=6287830515630&rmmds=search bu klavyeyi aldım https://www.banggood.com/Royal-Klud...ur_warehouse=CN&ID=6287845515632&rmmds=search bunun yerine çünkü tuşları daha iyiymiş diye gördüm internette. Son attığım ikisinden de daha iyi ama daha pahalı. Ek olarak son attığım sadece kablo ile çalışıyor.
Çok yardımcı oldunuz tekrar çok teşekkür ederim. Turkey Direct seçtiğimiz zaman vergiler dahil olarak mı ödeme yapıyoruz ?

Hocam nereden alıyorsunuz ?

Squex

80+ Silver
Çok yardımcı oldunuz tekrar çok teşekkür ederim. Turkey Direct seçtiğimiz zaman vergiler dahil olarak mı ödeme yapıyoruz ?

turkey direck mail bütün vergiler dahil olarak ödenir son klavyeyi öyle almak daha mantıklı ama ilk 2 klavyede kargo zaten ücretsiz olduğu için ilk seçenek ile almak daha mantıklı sadece sigortaya para vermiş oluyoruz.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk

Sepete ekle 349 oluyor

HipsterX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Kutlu
turkey direck mail bütün vergiler dahil olarak ödenir son klavyeyi öyle almak daha mantıklı ama ilk 2 klavyede kargo zaten ücretsiz olduğu için ilk seçenek ile almak daha mantıklı sadece sigortaya para vermiş oluyoruz.
Hocam satın aldım klavyeyi. Çok net bilgiler verdiniz çok sağolun.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Redragon'un TKL klavyeleri forumda çokça önerildi ve alındı, incelemeleri yapıldı. Dark Avenger'a bakabilirsin. Yurtdışından alabilirsen GAMAKAY MK61 önerimdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,546
Üyeler
164,864
Son üye
Ventrecsialı Uzaylı
Top Bottom