OnurCiftci26
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden?tuscon alma derim
Neden?tuscon alma derim
Teşekkür ederim. T-roc biraz daha küçük bir araç Ateca ve Tucson'a göre o yüzden SUV alırsam ya Ateca olur ya da Tucson diye düşünüyorum.Çoğu kişi tucson öneriyor.
Yeni kasa tucson önermek isterdim fakat fiyatları 800.000-1.000.000 civarı geziyor.
Aynı şekilde kodiaq da fiyat olarak ters düşüyor.
Kamiq , T-Roc veya Ateca olabilir hepsi aynı altyapıyı kullanıyor zaten motor şanzıman olarak güzeller.
Bu bütçeye direk passat gelir akla ama ben direk elerdim. Bu kadar para vereceksem sıradan birisi olmak istemem.Teşekkür ederim. T-roc biraz daha küçük bir araç Ateca ve Tucson'a göre o yüzden SUV alırsam ya Ateca olur ya da Tucson diye düşünüyorum.
Peki bu bütçede sedan bir araç alacak olsan ne alırdın?
Çok teşekkür ederim bakacağım dediklerine tek tek.Bu bütçeye direk passat gelir akla ama ben direk elerdim. Bu kadar para vereceksem sıradan birisi olmak istemem.
Yeni kasa civic , Mondeo , Superb , İnsignia listenin ilk dördü derim. İnsigniayı tip olarak beğenmiyorum bu yüzden elerdim.
Superb passatla aynı karakteristik özelliklere sahip zaten ortak üretilen bir araç olduğu için ve aynı paralara daha donanımlı olduğu için listeye girer.
Civic hepsinden daha yeni , daha güçlü , daha sorunsuz.
Mondeo da rakipleri olduğu için listeye girerdi sanırım.
Fiyat konusunda cazip olana giderdim ben. Superb alırsam 1.5 tsi olsun isterdim ama bütçeyi aşıyor . Ya 1.4 tsi ya da 1.6 tdi alırsın bu paraya . Performans için 1.4 tsi motora bakardım açıkcası .
Civicte bu paraya eco elegance paketi alınabiliyor o da superb , mondeo kadar dolu değil. Yeni olmasıyla kazanıyor sadece
Mondeo da yol tutuşu ve performans cazip eder.
Kısacası superb ve mondeoyu ayrı ayrı test eder beni en rahat ettiren , en çok performansını beğendiğim ve fiyat olarak mantıklı olana giderdim.
Örnek ilanlar ;
Honda Civic Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda Civic fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.comFord Mondeo Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Ford Mondeo fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.comSkoda Superb Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Skoda Superb fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Suv şart değilse maxda rx8Dün 450.000 ₺ demiştim BMW 1.16 konusunda bugün bütçe artırmaya karar verdik. Bütçe 600.000 ₺ max 630.000 olur.
Araçtan beklentilerim:
Otomatik olması
Geniş olması
Güçlü olması (ara hızlanmalarda yetecek kadar)
SUV olması tercih sebebi
Modeli ve km mümkün olduğunda yeni olması
Tiguan olabilirDün 450.000 ₺ demiştim BMW 1.16 konusunda bugün bütçe artırmaya karar verdik. Bütçe 600.000 ₺ max 630.000 olur.
Araçtan beklentilerim:
Otomatik olması
Geniş olması
Güçlü olması (ara hızlanmalarda yetecek kadar)
SUV olması tercih sebebi
Modeli ve km mümkün olduğunda yeni olması
Aile aracı olacak ve rx8 istediğim özellikleri bulundurmuyor zaten.Suv şart değilse maxda rx8