Neler Yeni

Yardım 600.000 ₺ Araba Önerisi

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
malzeme kalitesi olsun motor olsun teknik sorunlar olsun rakiplerine göre kötü

Cepkutusu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mustafa Yavuz
ATECA !!! yada 3008

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çoğu kişi tucson öneriyor.
Yeni kasa tucson önermek isterdim fakat fiyatları 800.000-1.000.000 civarı geziyor.
Aynı şekilde kodiaq da fiyat olarak ters düşüyor.
Kamiq , T-Roc veya Ateca olabilir hepsi aynı altyapıyı kullanıyor zaten motor şanzıman olarak güzeller.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
2018 tucson 1.6 kullanıyoruz.Gayet memnunuz ama bizimki turbo model değil.Tavsiyem sana turbo ve 4x4 olandan al yıllarca binersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

OnurCiftci26

80+ Bronze
Çoğu kişi tucson öneriyor.
Yeni kasa tucson önermek isterdim fakat fiyatları 800.000-1.000.000 civarı geziyor.
Aynı şekilde kodiaq da fiyat olarak ters düşüyor.
Kamiq , T-Roc veya Ateca olabilir hepsi aynı altyapıyı kullanıyor zaten motor şanzıman olarak güzeller.
Teşekkür ederim. T-roc biraz daha küçük bir araç Ateca ve Tucson'a göre o yüzden SUV alırsam ya Ateca olur ya da Tucson diye düşünüyorum.
Peki bu bütçede sedan bir araç alacak olsan ne alırdın?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Teşekkür ederim. T-roc biraz daha küçük bir araç Ateca ve Tucson'a göre o yüzden SUV alırsam ya Ateca olur ya da Tucson diye düşünüyorum.
Peki bu bütçede sedan bir araç alacak olsan ne alırdın?
Bu bütçeye direk passat gelir akla ama ben direk elerdim. Bu kadar para vereceksem sıradan birisi olmak istemem.
Yeni kasa civic , Mondeo , Superb , İnsignia listenin ilk dördü derim. İnsigniayı tip olarak beğenmiyorum bu yüzden elerdim.
Superb passatla aynı karakteristik özelliklere sahip zaten ortak üretilen bir araç olduğu için ve aynı paralara daha donanımlı olduğu için listeye girer.
Civic hepsinden daha yeni , daha güçlü , daha sorunsuz.
Mondeo da rakipleri olduğu için listeye girerdi sanırım.
Fiyat konusunda cazip olana giderdim ben. Superb alırsam 1.5 tsi olsun isterdim ama bütçeyi aşıyor . Ya 1.4 tsi ya da 1.6 tdi alırsın bu paraya . Performans için 1.4 tsi motora bakardım açıkcası .
Civicte bu paraya eco elegance paketi alınabiliyor o da superb , mondeo kadar dolu değil. Yeni olmasıyla kazanıyor sadece
Mondeo da yol tutuşu ve performans cazip eder.
Kısacası superb ve mondeoyu ayrı ayrı test eder beni en rahat ettiren , en çok performansını beğendiğim ve fiyat olarak mantıklı olana giderdim.
Örnek ilanlar ;

OnurCiftci26

80+ Bronze
Bu bütçeye direk passat gelir akla ama ben direk elerdim. Bu kadar para vereceksem sıradan birisi olmak istemem.
Yeni kasa civic , Mondeo , Superb , İnsignia listenin ilk dördü derim. İnsigniayı tip olarak beğenmiyorum bu yüzden elerdim.
Superb passatla aynı karakteristik özelliklere sahip zaten ortak üretilen bir araç olduğu için ve aynı paralara daha donanımlı olduğu için listeye girer.
Civic hepsinden daha yeni , daha güçlü , daha sorunsuz.
Mondeo da rakipleri olduğu için listeye girerdi sanırım.
Fiyat konusunda cazip olana giderdim ben. Superb alırsam 1.5 tsi olsun isterdim ama bütçeyi aşıyor . Ya 1.4 tsi ya da 1.6 tdi alırsın bu paraya . Performans için 1.4 tsi motora bakardım açıkcası .
Civicte bu paraya eco elegance paketi alınabiliyor o da superb , mondeo kadar dolu değil. Yeni olmasıyla kazanıyor sadece
Mondeo da yol tutuşu ve performans cazip eder.
Kısacası superb ve mondeoyu ayrı ayrı test eder beni en rahat ettiren , en çok performansını beğendiğim ve fiyat olarak mantıklı olana giderdim.
Örnek ilanlar ;
Çok teşekkür ederim bakacağım dediklerine tek tek.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Dün 450.000 ₺ demiştim BMW 1.16 konusunda bugün bütçe artırmaya karar verdik. Bütçe 600.000 ₺ max 630.000 olur.

Araçtan beklentilerim:
Otomatik olması
Geniş olması
Güçlü olması (ara hızlanmalarda yetecek kadar)
SUV olması tercih sebebi
Modeli ve km mümkün olduğunda yeni olması
Suv şart değilse maxda rx8

Dev1ce

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Burak
Dün 450.000 ₺ demiştim BMW 1.16 konusunda bugün bütçe artırmaya karar verdik. Bütçe 600.000 ₺ max 630.000 olur.

Araçtan beklentilerim:
Otomatik olması
Geniş olması
Güçlü olması (ara hızlanmalarda yetecek kadar)
SUV olması tercih sebebi
Modeli ve km mümkün olduğunda yeni olması
Tiguan olabilir

OnurCiftci26

80+ Bronze
1.5 TSI 150 HP Volkswagen Golf Highline almaya karar verdim teşekkür ederim herkese.

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda
Hyundai Tuscon F/P araç tamam ama malzeme kalitesi berbat. Hiç güven vermiyor. Önümde 2006 doblo ile 2018 model tuscon ciddi kaza yaptı. Dobloya kapılar falan göçtü az şase yamuldu sanırım ama tuscon pert oldu ve airbag açılmadı. İçindeki kişi hasar aldı, bayıldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alman veya japon araç önerimdir, başta

Top Bottom