merso rahathocam örnek olarak bir kaç ilan atıyorum
bu 2 aracıda genelde binek için alınıyor ama aynı adam torosu mu seçiyor yoksa merso yu mu neden çünkü parçası ucuz ustası bol ve piyasası hızlı
Honda crvMerhaba arkadaşlar bu donanım arşivi forumda açacağım araba ile alakalı son konu bi önceki konumda golf 1.5 tsi yi önermiştiniz fakat bize biraz dar geldi test ettik bu yüzden bayaaaa bir geniş olucak suv önerisi lazım bagajı ve arka koltukları çok geniş olması lazım bütçe 1.200.000 bu bütçede otomatik dizel/benzin lpg olucak bir suv önerisi bekliyorum
eski model şanzıman 50km de bir bozuluyor ve değişmek zorunda kalıyor2016-17 xtrail
İçi baya geniş
1.5me full paket 6000km de togg varhocam hızlı piyasası olsun derseniz direk 2023 1.5dciblue duster hem sürekli prim yapıyor hem parçası ucuz hem ustası bol aksesuarlıları 1200 gibi fiyatlara bulursunuz aksesuarsız toros gibi (!) aksesuarla araba kendini gösteriyor özellikle o 2023 jantlarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:
o paraya alamazsın 2.5 m den başlıyor sarı sitede o parayada tesla model Y alınır
chery kadar güzeli yok bu bütçede ama piyasada tutulmuyor tutulsada öyle hızlı bir piyasası yok ama tucson piyasa ve konfor olarak daha iyi
özele yazıncada 2.5 m fiyat çekiyorlareski model şanzıman 50km de bir bozuluyor ve değişmek zorunda kalıyor
1.5me full paket 6000km de togg var
o paraya verselerdi şuan aynı fiyata duster değil toog alırdıkHocam Togg bir milyon 227 k
Hocam. Toros nedir ya
Bakın hocam Alıntıyı görüntüle
Hocam nasıl ya biz togg için aradık bir milyon 200 e veriyorlar 2.5m togg ne alaka yani 5 ay içinde 953 k lık araöa nasıl 2.5m yükseliyorözele yazıncada 2.5 m fiyat çekiyorlar
o paraya verselerdi şuan aynı fiyata duster değil toog alırdık
hocam orda anlatmak istediğim tr piyasası garip yani aynı fiyata tucson olsa bile adam duster alır sırf parçası ucuz diye bunu anlatmaya çalışıyorum bn burda duster al diye zorlamıyorum ama en iyi prim yapar araçlardan birisi özellikle dizel versiyonuHocam Togg bir milyon 227 k
Hocam. Toros nedir ya
Bakın hocam Alıntıyı görüntüle
2.5m e alınmazArkadaşlar sizce togg alınır mı?
ama torosun piyasası daha hızlı ve daha iyi prim yapıyor anlatmak istediğim şey bumerso rahat