Honda civic v tec 1.5Arkadaşlar 600.000 TL bütçe var spor araba alıcam ne önerisiniz
Arabada
LCD ekran
Navigasyon
Koltuk ısıtma
Hepsi var hayalet ekran dahilArkadaşlar 600.000 TL bütçe var spor araba alıcam ne önerisiniz
Arabada
LCD ekran
Navigasyon
Koltuk ısıtma
Aylık fatura 2k rezRTX 3090TI al arabayı napcan
Var zatenRTX 3090TI al arabayı napcan
Kanka Honda sevmiyorum ya Audi ya da Mercedes çıkar mı ki bütçe artabilir bi 150.000 tl dahaHonda civic v tec 1.5
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsi var hayalet ekran dahil
Çıkabilir ama gene biraz zor çünkü peugeot 3008 var 800 830 cıvarında bi bakıyım ginedeVar zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka Honda sevmiyorum ya Audi ya da Mercedes çıkar mı ki bütçe artabilir bi 150.000 TL daha
Kanka 520 d 2006 -2007 yüklü m sport bmw alabilirsinArkadaşlar 600.000 TL bütçe var spor araba alıcam ne önerisiniz
Arabada
LCD ekran
Navigasyon
Koltuk ısıtma
750 ye 3 serisi BMW olabilir ama benim önerim Volvo s80 2013 vs almanı öneririmArkadaşlar 600.000 TL bütçe var spor araba alıcam ne önerisiniz
Arabada
LCD ekran
Navigasyon
Koltuk ısıtma
Ben olsam kesinlikle bu arabayı tercih ederdim. En azından denemiş olurdum baya merakliyim bu arabaya. Ve şu arabanin Türkiye'de tutmama sebebi üzerinde Renault logosu olmasıdır. Logo takintiniz yoksa bu fiyata alacağınız audi, mercedeslerden daha iyi bi araba. Yalnız ben olsam 160hp olan motor seçeneğini tercih ederdim ki zaten deniz abi ilani örnek olarak atmistir eminimBu paraya alacağın bmw , mercedesten çok daha donanımlı bir arabadır.Renault Talisman Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Talisman fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Aynı zamanda kilometresi daha yüksek prestige superb bakabilirsin. İlla bmw olsun diyorsan 3 kasa f30 bakabilirsin . Yalnız boya kilometre konusunda biraz daha fazla olur. Parça , maliyet açısından da renault daha avantajlı.
sanayiden çıkamaz desem linç yermiyimKanka 520 d 2006 -2007 yüklü m sport bmw alabilirsin
Yersin bro bende vardi bir kere bile sanayiye girmedim adam akilli kullanip temiz araba bulduktan sonra kulaktan dolma sanayi lafi lafta kalirsanayiden çıkamaz desem linç yermiyim