Merhabalar. Ekipman alacağım ve elimde 600-700 ₺ bütçe var. Bu bütçe ile kulaklık,klavye ve mouse alacağım fakat ekipmanlara hakim olmadığım için ne alacağımı pek bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
mouse tasarımı bence güzel değil ama kalitesi iyidir bu 3 set güzel gider diye düşünüyorum
max 220 tl kulaklığı önerirmisin
Ben tasarımı beğeniyorum, arkadaşın kendi zevkine kalmış, eğer beğenmezse başka öneri yaparım.mouse tasarımı bence güzel değil ama kalitesi iyidir bu 3 set güzel gider diye düşünüyorum
banada 220 tl kulaklık önerirmisinBen tasarımı beğeniyorum, arkadaşın kendi zevkine kalmış, eğer beğenmezse başka öneri yaparım.
Mouse olarak: Razer Viper Mini Gaming Mouse(50 tl indirmle 228,39TL) piyasada orta-küçük el için açık ara en iyi mouse bence.Merhabalar. Ekipman alacağım ve elimde 600-700 ₺ bütçe var. Bu bütçe ile kulaklık,klavye ve mouse alacağım fakat ekipmanlara hakim olmadığım için ne alacağımı pek bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
30TL bütçe arttırıp Comfort alman en iyisi olur.banada 220 TL kulaklık önerirmisin
hocam mikrofonu harekt eden daha çok hoşuma gidiyor bu dokunsan elinde kalcak gibi duruyor30TL bütçe arttırıp Comfort alman en iyisi olur.
Öyle bir şey olması mümkün değil.hocam mikrofonu harekt eden daha çok hoşuma gidiyor bu dokunsan elinde kalcak gibi duruyor
hocam inceleme videolarına bakayım teşekkürler yÖyle bir şey olması mümkün değil.
Öyle bir şey olması mümkün değil.
hocam inceleme videolarına bakayım teşekkürler y
Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlarMouse olarak: Razer Viper Mini Gaming Mouse(50 TL indirmle 228,39TL) piyasada orta-küçük el için açık ara en iyi mouse bence.