bu kulakligi kimde gorduysem ust tarafi kirilmis kronik olabilir
Max 750 TL bütçem var. Genellikle rekabetçi oyun oynamak için önerebileceğiniz kafa üstü kulaklık var mıdır?
Aynen öyle hocam kronik. h2002d güzeldir alabilirsinizbu kulakligi kimde gorduysem ust tarafi kirilmis kronik olabilir
daha ucuza varmı bilmiyorum akakçede falan gözükmüyorGamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık - Game Garaj
Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık, 53 mm hoparlör sürücü modüler mikrofon desteği, ayarlanabilir kafa bantlı oyuncu kulaklığıwww.gamegaraj.com
Markayı hiç görmemiştim güzel midirAynen öyle hocam kronik. h2002d güzeldir alabilirsiniz
Havit globalde bilindik aslında sıkıntı çıkacağını sanmamMarkayı hiç görmemiştim güzel midir
Gamenote yazıyorHavit globalde bilindik aslında sıkıntı çıkacağını sanmam
Havit gamenote hocamGamenote yazıyor
güzel ben kullanıyorum ses kasılıyor ayrıca malzeme kalitesi çok iyi fiyatına göreMarkayı hiç görmemiştim güzel midir
Alıyorum o zaman tesekkürlergüzel ben kullanıyorum ses kasılıyor ayrıca malzeme kalitesi çok iyi fiyatına göre
daha ucuza varmı bilmiyorum akakçede falan gözükmüyorGamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık - Game Garaj
Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık, 53 mm hoparlör sürücü modüler mikrofon desteği, ayarlanabilir kafa bantlı oyuncu kulaklığıwww.gamegaraj.com
https://www.trendyol.com/rampage/rm...gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik-p-165068756Havit gamenote hocam