Neler Yeni

Öneri 600-700k arasi alinabilecek en mantikli araclar nelerdir ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Şayet fiyatlar artmassa önümüzdeki seneye bu fiyatlarda bir araç alacağım tabii ki ne olacağı belli değil ama ben şuanda bu fiyata alınabilecek en mantıklı araçlar hangileridir sizlerden bu soruya yanıt vermenizi rica ediyorum
Hangi tür arac olacağı önemli değil b ehliyetim var suan babamın 15 model dacia dokker stepway 1.5 dizel aracı var onu kullanıyorum bu benim ilk aracım olacak
Araçta ilk önem verdiğim şey görünümu sportif bir yapıya sahip olması iyi olur
daha sonra parça ve usta bulanabilirligi
ve yakıt konusunda üzmeden yokuşta veya uzun yolda performans konusunda üzmeyecek arac önerirsiniz çok müteşekkir olurum

@Denizgezen

crabman

80+ Bronze
Şayet fiyatlar artmassa önümüzdeki seneye bu fiyatlarda bir araç alacağım tabii ki ne olacağı belli değil ama ben şuanda bu fiyata alınabilecek en mantıklı araçlar hangileridir sizlerden bu soruya yanıt vermenizi rica ediyorum
Hangi tür arac olacağı önemli değil b ehliyetim var suan babamın 15 model dacia dokker stepway 1.5 dizel aracı var onu kullanıyorum bu benim ilk aracım olacak
ve yakıt konusunda üzmeden yokuşta veya uzun yolda performans konusunda üzmeyecek arac önerirsiniz çok müteşekkir olurum

@Denizgezen
küçük gelmezse yakıt cimrisi 1.4 TDI polo düşünebilirsin (2014-2015 BMT comfortline paket)

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi

@Denizgezen
Bu bütçeye en iyisi 2. El polo

Palo DAYI 👑

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
küçük gelmezse yakıt cimrisi 1.4 TDI polo düşünebilirsin (2014-2015 BMT comfortline paket)
Bunların otomatik vitesi varmi varsa Alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bütçeye en iyisi 2. El polo
Performans olarak üzmez degilmi

crabman

80+ Bronze
evet otomatik vites seçeneği mevut. siz nasıl kullanıcaksınız bilmem ama hor kullanmada doğal olarak dsg şanzımanlar problem yaratabiliyor. veya aracı 2. el alacağınız için alırken direkt olarak yıpranmış bir şanzıman ile karşılaşabilirsiniz. Tercihiniz manuel vitesten yana olursa iyi olur.

crabman

80+ Bronze

Performans olarak üzmez degilmi
90 beygir gözünüzü korkutmasın. performansı yeterli. yaşadığınız yerde yokuşlar ne kadar dik bilmem ama eğer yetersiz gelirse RSA Motorsport gibi güvenilir işletmelerde stage 1 soft yazılım ile yakıt verimliliği ve güzel miktarda performans artışı sağlayabilirsiniz.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,578
İsim
uwu
ben 1.3 2019/2020 hatasız egea sedan öneririm satması kolay ustası bol yada yok bana modelli lazım dersen 1.4 2021/22 makyajlanmışını a

eneskaya6

80+ Silver
pek sevmesemde en mantıklısı clio ya da i20 bu paralarda. hem daha temiz bulabiliyorsunuz hem az yakıp sorun cıkarmiyorlar. Polo almak isteseniz hem 3-5 yas daha yaşli olacak hem kafadan 150km gelmis ya da gecmis olacak. marka hastaliginiz yoksa sehirici kullanacaksanız clio/i20 herturlu işinizi görür

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ben 1.3 2019/2020 hatasız egea sedan öneririm satması kolay ustası bol yada yok bana modelli lazım dersen 1.4 2021/22 makyajlanmışını a
1.3 yokuşta nasıldır model olarak yeni olması iyi aslında Bursa'da yaşıyorum yerine göre yokuşlar baya dik

crabman

80+ Bronze
pek sevmesemde en mantıklısı clio ya da i20 bu paralarda. hem daha temiz bulabiliyorsunuz hem az yakıp sorun cıkarmiyorlar. Polo almak isteseniz hem 3-5 yas daha yaşli olacak hem kafadan 150km gelmis ya da gecmis olacak. marka hastaliginiz yoksa sehirici kullanacaksanız clio/i20 herturlu işinizi görür
clio sonuç olarak fransız malı. eğer temizinden polo bulunursa çok rahat yıllar boyu götürür. 10 yıldır 1.4 tdi polo sahibiyim. servise sadece bakımlar için gittik şimdiye kadar. Alman kalitesi. bütçeden kısılırsa o zaman clio düşünülebilir.

1.3 yokuşta nasıldır model olarak yeni olması iyi aslında Bursa'daki yaşıyorum yerine göre yokuşlar baya dik
1.3 multijet tork değeri fena değil hocam yeterli

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Çok küçük araçlar hocam insan içine bindiğinde daraliyor

Top Bottom