Neler Yeni

600-700TL~ Klavye Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihan Orakçı
Bütçe
700
Eskisinin bazı tuşları basmadığı için yeni bir klavye alacağım. Bütçe başlıkta da belirttiğim gibi 600-700, üstüne çok istisnai durumlar haricinde çıkmazsanız sevinirim. Klavye mekanik olacak, switch olarak ortalama seviyede bir sese sahip olması tercihimdir ve bir süre bastıktan sonra bir anda sertleşen, o gücü verdikten sonra tuşu aktifleştiren switchlerden istemiyorum. Bunların dışında Türkçe Q olması tercihimdir, bulunmuyorsa İngilizce Q'da olabilir. Aşırı önemli ve ön planda olan kriterler olmasa da gece kullandığım için tuşları gösterecek ışıklarının olması, boyutunun biraz küçülmesi amacıyla da numerik tuşlarının olmaması daha iyi olur. Aklımda şuanda bu klavye var.

Mustifa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihan Orakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam klavye güzel duruyor fakat attığınız linkte 700 olan site çok güvenilir durmadı, Hepsiburada gibi sitelerde de en ucuz 870 TL'den başlıyor. Sizce o fiyata da değer mi?

Mustifa

80+ Bronze
Hocam klavye güzel duruyor fakat attığınız linkte 700 olan site çok güvenilir durmadı, Hepsiburada gibi sitelerde de en ucuz 870 TL'den başlıyor. Sizce o fiyata da değer mi?
1-2 ay önce 650 tl falandı ama iyi klavye alınır. Sinerji Bilgisayarda 800 tl orası güvenilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihan Orakçı
1-2 ay önce 650 TL falandı ama iyi klavye alınır. Sinerji Bilgisayarda 800 TL orası güvenilir
Peki ışıklarının rengi değişiyor mu? Çok nerede okudum hatırlamıyorum ama bir yerde adında "RGB" değil de "Rainbow" olan klavyelerin rengini istediğimiz gibi değiştiremediğimizi duymuştum. Eğer yapılabiliyorsa yüksek ihtimal bu klavyeyi alırım, yapılamıyorsa da yine de seçeneklerin arasına eklerim. Pavyon gibi ışıklı olan klavyelerden çok haz etmiyorum.

Mustifa

80+ Bronze
Peki ışıklarının rengi değişiyor mu? Çok nerede okudum hatırlamıyorum ama bir yerde adında "RGB" değil de "Rainbow" olan klavyelerin rengini istediğimiz gibi değiştiremediğimizi duymuştum. Eğer yapılabiliyorsa yüksek ihtimal bu klavyeyi alırım, yapılamıyorsa da yine de seçeneklerin arasına eklerim. Pavyon gibi ışıklı olan klavyelerden çok haz etmiyorum.
k552-r modeli rgb'ydi k552 rainbow sadece belki bastığın tuşların yandığı modlar falan vardır. Varmıydı hatırlamıyorum youtube'dan incelemelerine bakarsan görürsün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihan Orakçı
k552-r modeli rgb'ydi k552 rainbow sadece belki bastığın tuşların yandığı modlar falan vardır. Varmıydı hatırlamıyorum youtube'dan incelemelerine bakarsan görürsün.
Tamamdır hocam teşekkür ediyorum, bi' inceleyip bakınayım RGB olan modeli de 800 bandındaysa bunu alacağım.

Mustifa

80+ Bronze

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk

gencergaming'den hiç alışverişim olmadı ama bu site haqqus ve frekans tv ile iş birliği sık sık yapıyor. Klavye için çok çekinmeden alışveriş yapardım, başka konularda ben de senin gibi düşünebilirdim.

Top Bottom