Neler Yeni

Çözüldü✓ 600 TL Gaming Klavye Önerisi

NotGonna

80+ Bronze

CompLexX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Özzaim
Ogre rgb dışındakileri kullanmadım. Sen kullandın mı bunlardan birini? Nasıl çöp oluyor?

HP'de ne rgb var ne bilek desteği. Ama benim attıklarım mı çöp? :kekw:
Gamepower çöplerini öneren sayılı insanlardansın. Ne tepkime süresi iyi, ne malzeme kalitesi. Hele switchleri dünyanın en kötülerinden, tuş basmama Gamepowerın tüm klavyelerinde ortak kronik sorun :D. Her şeyin bilek desteğinden ibaret olduğunu sanıyorsun herhalde. Switch markalarını malzeme kalitelerini vs. araştır yarım yamalak hiçbir şey bilmeden tavsiye yapma

Borders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ne desem boş
Gamepower çöplerini öneren sayılı insanlardansın. Ne tepkime süresi iyi, ne malzeme kalitesi. Hele switchleri dünyanın en kötülerinden, tuş basmama Gamepowerın tüm klavyelerinde ortak kronik sorun :D. Her şeyin bilek desteğinden ibaret olduğunu sanıyorsun herhalde. Switch markalarını malzeme kalitelerini vs. araştır yarım yamalak hiçbir şey bilmeden tavsiye yapma
2 senedir gamepower warlock klavye kullanıyorum. Şu ana kadar ne çift basma, ne basmama, ne tekleme, hiçbir şey olmadı bu klavyede. Günde 4-5 saat kullanıldı. 2 senede 730 gün x 5 saat = 3650 saatte sorunsuz bir deneyim elde ettim. Madem tuş basmama hepsinde var, bende neden yok? Benimki özel üretim mi? o.O2

Bizzat denediğim, memnun kaldığım için yazıyorum. Ogre rgb de kullandım, onu da beğendim. Outemu da güzel bir switch, bizzat bu forumun kurucusu söylüyor.

Asıl sen birkaç kişiden gördüğün sorunlu klavyelere bakarak bütün bir markaya çöp diyorsun. Razer'ın en düşük bütçeli ürünlerinde malzeme kalitesi kötü sayılır, o zaman komple marka mı çöp? :ROFLMAO:

Ben 6-7 sene önce çinden mekanik klavyeler getirip test ediyordum, şu zamana kadar 50'den fazla klavyeyi bizzat denedim, kullandım. Klavyelerle ilgili bilgisine laf atılacak en son kişi olabilirim forumda. Başka yerde sat bilgini. :geek:

CompLexX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Özzaim
2 senedir gamepower warlock klavye kullanıyorum. Şu ana kadar ne çift basma, ne basmama, ne tekleme, hiçbir şey olmadı bu klavyede. Günde 4-5 saat kullanıldı. 2 senede 730 gün x 5 saat = 3650 saatte sorunsuz bir deneyim elde ettim. Madem tuş basmama hepsinde var, bende neden yok? Benimki özel üretim mi? o.O2

Bizzat denediğim, memnun kaldığım için yazıyorum. Ogre rgb de kullandım, onu da beğendim. Outemu da güzel bir switch, bizzat bu forumun kurucusu söylüyor.

Asıl sen birkaç kişiden gördüğün sorunlu klavyelere bakarak bütün bir markaya çöp diyorsun. Razer'ın en düşük bütçeli ürünlerinde malzeme kalitesi kötü sayılır, o zaman komple marka mı çöp? :ROFLMAO:

Ben 6-7 sene önce çinden mekanik klavyeler getirip test ediyordum, şu zamana kadar 50'den fazla klavyeyi bizzat denedim, kullandım. Klavyelerle ilgili bilgisine laf atılacak en son kişi olabilirim forumda. Başka yerde sat bilgini. :geek:
Outemu güzel falan değil,şu an kendimde bir outemu klavyede sıkıntı yaşıyorum çünkü :D Türkiye piyasasından haberin yok senin, hangi switchin daha iyi olduğu hakkında da bir fikrin yok. 600 700 bütçeye membran veya outemu öneriyorsun kendini de çok bir şey biliyor sanıyorsun komiksin kanka. Herkes sıkıntı yaşayacak diye bir şey yok ama bu kronik sıkıntısı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. gp, rampage, gamebooster gibi fason markalara güvenme. Ogre 8ms bu arada baya kötü yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer'ın en düşük bütçeli ürünü dediğin hangisi aydınlat beni

Bi kailh, cherry, gateron vs. switchli klavyelerde basmama sorunu yaşayan var mı diye bir araştır. Bi de dandirik outemu switchlerinde sıkıntı yaşayan var mı diye bir forumlarda vs. dolaş sen en iyisi.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Razer Cynosa V2 Chroma aldım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Borders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ne desem boş
Outemu güzel falan değil,şu an kendimde bir outemu klavyede sıkıntı yaşıyorum çünkü :D Türkiye piyasasından haberin yok senin, hangi switchin daha iyi olduğu hakkında da bir fikrin yok. 600 700 bütçeye membran veya outemu öneriyorsun kendini de çok bir şey biliyor sanıyorsun komiksin kanka. Herkes sıkıntı yaşayacak diye bir şey yok ama bu kronik sıkıntısı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. gp, rampage, gamebooster gibi fason markalara güvenme. Ogre 8ms bu arada baya kötü yani

Razer'ın en düşük bütçeli ürünü dediğin hangisi aydınlat beni

Bi kailh, cherry, gateron vs. switchli klavyelerde basmama sorunu yaşayan var mı diye bir araştır. Bi de dandirik outemu switchlerinde sıkıntı yaşayan var mı diye bir forumlarda vs. dolaş sen en iyisi.
1 mesaj önce dediğin şeyi kendin yalanlıyorsun. Ben sana ne anlatabilirim ki?

Önceki mesajın:
tüm klavyelerinde ortak kronik sorun

Sonraki mesajın:
Herkes sıkıntı yaşayacak diye bir şey yok

Türkçe eğitimini tam tamamlayamamışsın. Daha ne dediğinden haberin yok. :kekw:

Sen kendi çapında takılmaya devam et. :kedi:

CompLexX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Özzaim
1 mesaj önce dediğin şeyi kendin yalanlıyorsun. Ben sana ne anlatabilirim ki?

Önceki mesajın:

Sonraki mesajın:

Türkçe eğitimini tam tamamlayamamışsın. Daha ne dediğinden haberin yok. :kekw:

Sen kendi çapında takılmaya devam et. :kedi:
Okuduğunu anlama eksiği diyelim. Tüm klavyelerinde ortak sorun derken Saber, Ogre gibi markaları kast etmiştim tabi sende bunu anlayacak zeka olduğunu düşünmüyorum lise terk falansındır muhtemelen. Tüm klavyelerinde sorun çıkma olasılığı yok zaten istisnalar olabilir. Garibanın tekisin hacı klavye piyasasını bilmiyorsun, sen önerme. Lütfen

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz

CompLexX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Özzaim
Başka ne alabilirdim, öneri alabilirim?
Bu bütçelere çıkıp da membran alınmaz. Ben de yıllarca membran kullandım, ne varsa mekanikte varmış. 700e zorlarsan HP Omen encoder var, 800'e de GK50 Elite var onun dışı geneli membran ve fason ürünler

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Kılıç
Dünden beridir okumadığım forum kalmadı. Senin yorumların yüzünden :) en son MSİ Vigor GK50 Elite modelini satın aldım tabi araştırdıktan sonra. Fırsat olursa kullandıktan sonra da foruma bir kaç bir şey yazarım. Bu arada itopya daki stok tükendi görünüyor şu an 800 tl ye stok kalmadı.
@CompLexX

SenCano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat Caner
ASUS TUF K1 mi önerirsiniz yoksa HyperX Alloy Core RGB mi önerirsiniz. kötü markaların mekanik klavyesi yerine iyi markanın mebran klavyesini tercih ederim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,732
Üyeler
164,181
Son üye
Mes38
Top Bottom