Neler Yeni

Öneri 600-800 TL Mouse önerisi

Anonymous?

80+ Bronze
Bütçe
700
Öneride bulunurken lütfen elimin büyük (19-9) olmasına dikkat ediniz lütfen. Fareyi pençe (Claw) şeklinde tutuyorum. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleme:

priyuTyoourus

80+ Bronze

Anonymous?

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sensei ten öneririm ortalama bir boyutu var hem pençe tutacağınız için pek problem olmaz diye düşünüyorum. Diğer önerim deathadder diğer mouslara göre kalıbı bir tık büyük.

Sensei ten almayı düşünüyordum lakin hissiyatı, hantallığı ve kablosu beni kendisinden uzaklaştırdı. Essential'a bakacağım, tavsiyeler için teşekkürler.

priyuTyoourus

80+ Bronze
Sensei ten almayı düşünüyordum lakin hissiyatı, hantallığı ve kablosu beni kendisinden uzaklaştırdı. Essential'a bakacağım, tavsiyeler için teşekkürler.
Kusursuz değil tabi ama bu fiyatlara alınabilecek iyi bi mouse senesi ten ve alışırsan üzmez bence. Eski olmasına rağmen sensei ten alınabilir gibi.

Anonymous?

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusursuz değil tabi ama bu fiyatlara alınabilecek iyi bi mouse senesi ten ve alışırsan üzmez bence. Eski olmasına rağmen sensei ten alınabilir gibi.
Sağ olun hocam 2. El az kullanılmış Razer Deathadder V2 buldum 700 Tl'ye, alacağım inşallah.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
İkinci elden XM1R bul bence

Top Bottom