cloud 2 nasıl bir tercih olur?HS70 var o bütçede ona bakabilirsin.
kablosuz diye seste gecikme olur mu?HS70 var o bütçede ona bakabilirsin.
Cloud II çok eski kulaklık hocam güncellere yönelin bencecloud 2 nasıl bir tercih olur?
HyperX Cloud II der geçerim.Forumdan bir arkadaş razer tournament edition te öneriyor sizce onu dinlemeli miyim yoksa bu fiyata daha iyi bir kulaklık var mıdır
valla razerın bu fiyattaki ürünlerine hiç sıcak bakamıyorum genelde onlar pahalı ürün yaptıkları için bunlarda özenmemişlerdir diye düşündüm incelemelerine bakıyım biönermiştim yine öneriyorum kraken TE alın.
ama fiyat bandınızda kraken ultimate gibi bir kulaklık da var onu da alabilirsiniz.
bu devirde daha iyleri varken artık cloud 2 alınmaz.
razerın özenmediği fiyat aralığındaki kulaklık kraken X tir dostum. bu kulaklıklar gayet iyi.valla razerın bu fiyattaki ürünlerine hiç sıcak bakamıyorum genelde onlar pahalı ürün yaptıkları için bunlarda özenmemişlerdir diye düşündüm incelemelerine bakıyım bi
nasıl ya cloud alphadan ses kartı çıkmıyor mu tekrar almaya ne gerek varCloud alpha alin.Hem daha guncel hem de hyperx ardindan para biriktirince ses kartini da alabilirsiniz alpha s almis olursunuz boylece