Neler Yeni

600 Bin TL ye araba önerisi

Melih610

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Melih Arıkan
doğrudur hocam sende haklısın ama 300k bulabilecek durumda değilim şu an 600k ya alınabilecek en iyisini almak isitiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok iyi ama beni aşar
Sadece internetten değil geleneksel yollarlada biraz araştır bence özellikle polo için yakın çevrende o fiyatlara güzel bir polo bulursan ufak dokunuşlarla da kendi zevkine uydurursan arabayı mutlu eder bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege canbaz
Sadece internetten değil geleneksel yollarlada biraz araştır bence özellikle polo için yakın çevrende o fiyatlara güzel bir polo bulursan ufak dokunuşlarla da kendi zevkine uydurursan arabayı mutlu eder bence
umarım bulabilirim temiz bulsam gerisini hallederim

bu olabilirmi mesela

Son düzenleme:

Melih610

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Melih Arıkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ege canbaz

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
600 civarı ağır hasar kayıtlı i20 ler varken i30 bu fiyata sıkıntı çıkarır bişey var gibi hissettim ben 🤔

xTURANN

80+ Silver
i30, i20'ye kıyasla çok çok önerilmiyor.
Çorlu'da, Çerkezköy'de falansan istanbul civarından da araç bak. ( Avrupa yakası )
Bende tekirdağlıyım, çok iyi araçlar çıkmadığı için istanbula da bakıyorum. Git gel sıkıntı olabilir belki ama kupon araç düştüğünde otobüsle git, al ve araçla dön.

1.5DCi Clio bakabilirsin. i20 kadar güzel durmaz ama çok daha iyi motoru var.
Japon grubundan Civic bakabilirsin. Sedan ya da Hatchback. Bence Kırmızı Hatchback daha güzel duruyor. Halk arasında artık çok farklı yerlerde araç ama sorunsuz ve bence birazcıkta olsa spor duruyor. Egzoz falan yapma sakın. Sen uyurken bile ceza yersin. (!)

Benim önerim, Japon grubundan her hangi bir araç olur. Alfa Romeo'da bakabilirsin. Çok popüler değil, hatta neredeyse kimse yaklaşmıyor markaya ama işin özünde iyi diye "duydum". Mazda'da öyle. Sorunsuzdur.

Citroen C-Elysee ya da Peugeot 301'de olabilir. İkisi de neredeyse birebir aynı araç. Fakat C-Elysee daha güzel. Farları falan. Kronik bir kaç sorunu var diye hatırlıyorum da, genç işi güzel duruyor araç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,020
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom