Rival 600Profesyonel olarak CS:GO, Valorant oynuyorum. Önerdiğiniz bir mouse var mı? Bütçe 600₺
Rival 600Profesyonel olarak CS:GO, Valorant oynuyorum. Önerdiğiniz bir mouse var mı? Bütçe 600₺
Hocam yakın zamanda zowie ec2 almayı düşünüyorum.Zowie ec1 kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz hakkında
Sensör olarak deathadder viper en iyileri zowienin sensörü biraz daha düşük kalıyor.
Steelseries rival600 ya da 650. Onun dışında zowienin mouseleri de kalitelidir onlara da bakabilirsin.Profesyonel olarak CS:GO, Valorant oynuyorum. Önerdiğiniz bir mouse var mı? Bütçe 600₺
Hocam sensörü en iyi alayım derseniz razer deathadder 3390 kulalnıyor razer viper ise ikisinden de daha iyi sensör kullanıyor.Zowie alaacaksanız önceliğiniz sensör olmamalı rahatlık olmalı çünkü mouse çok rahat elime aldığımda varlığını hissetmiyorumHocam yakın zamanda zowie ec2 almayı düşünüyorum.
Kullanmış olduğu sensör 3360 diye biiyorum.
Ec2 haricinde önerebileceğiniz başka mouse var mıdır acaba?
Hocam alacağım mouse'ta aradığım özellikler;Hocam sensörü en iyi alayım derseniz razer deathadder 3390 kulalnıyor razer viper ise ikisinden de daha iyi sensör kullanıyor.Zowie alaacaksanız önceliğiniz sensör olmamalı rahatlık olmalı çünkü mouse çok rahat elime aldığımda varlığını hissetmiyorum
Sensörü ise orta seviye,yanlarındaki tuşlar ve üstündeki top ise oldukça kalitesiz.
Ketçap mayonez de olsun mu .)Hocam alacağım mouse'ta aradığım özellikler;
-Elime iyi oturması,
-Mümkünse başparmak desteği bulunması,
-Tekerlek ve yanladaki 2 tuşun kaliteli olması (çok kullandığım için),
-Sağ ve sol tık tuşlarının çok sert olmaması,
-Sensörünün kaliteli olması (az para vermeyeceğim çünkü),
-Ve son olarak kablosunun aşırı derecede kendisini az hissettirmesi...
Razer Deathadder'ın boyutu büyüktü ve elime oturmamıştı büyüklüğünden dolayı.
Viper'ı denemedim ama araştıracağım.
Elimin boyutu 18cm'e 9cm...
Ketçap mayonez de olsun mu .)
Hocam bu aradığın özelliklere uyup/uymadığı özellikleri söyleyeyim ben sana zowie ec1 için:biliyorum çok şey istiyorum ama o kadar para vereceğim ve uzun zaman kullanacağım bir mouse olacak
Hocam peki önerebileceğiniz bir mouse var mıdır ek olarak?Hocam bu aradığın özelliklere uyup/uymadığı özellikleri söyleyeyim ben sana zowie ec1 için:
-Ergonomisi müthiş yani abartmıyorum gerçekten çok iyi kullandıklarımın arasında en iyisi
-Ele gayet iyi oturuyor
-Tekerlek ve yan iki tuş kalitesizin ötesinde bir şey aşırı kötü 30yıl kullanılmış gibi
-Sağ sol tıkı oldukça iyi
-Sensörü de orta düzeyde diyebiliriz
-Kablosu tam aradığın gibi nedeni ise rekabetçi oyunlar oynayanlar kullandığından çok ağır bir malzeme kullanmaktan örgü bir yapı kullanmaktansa çok hafif bir şey kullanmışlar daha hiç kablosundan rahatsız olmadım
Bunun dışındaki eksilerini de sayıyım sana;
-Dpi ayarı 4 tane 400-800-1600-3200
-Driverı yok
-Elin terliyorsa bayağı bir iz bırakıyor
Dediğim gibi razer deathadder ve razer viper'ın sensörleri daha iyi zowieden fakat kablodur ergonomidir o özellikleri hakkında detaylı bilgim yok onlar için de @crazyreign sana yardım eder o da razer viper kullanıyordu.Hocam peki önerebileceğiniz bir mouse var mıdır ek olarak?
@crazyreign hacım peki sence razer deathadder v2 mı alayım viper mi?Dediğim gibi razer deathadder ve razer viper'ın sensörleri daha iyi zowieden fakat kablodur ergonomidir o özellikleri hakkında detaylı bilgim yok onlar için de @crazyreign sana yardım eder o da razer viper kullanıyordu.