Neler Yeni

600 liraya alınabilinecek en yüksek ıps'li mouse

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar Ajazz Aj199 alacaktım fakat 930 liraya geliyor ve ben açıkçası mouse için o kadar para vermek istemiyorum işten gelince 1-2 saat kendi halimde oyun oynuyorum zaten. Bf 2042, Valorant gibi oyunlar için yüksek ıps istiyorum. Şu an aklımda Steel Series Sensei Ten var. Bu fiyat aralağında başika öneriler var mıdır?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Palm tutuş için Steelseries prime serisi olabilir claw tutuşta sensei ten mantıklı olur gibi
O kadar yüksek ıps'e sahip o fiyat bandında başka mouse yok sanırım hocam değil mi? Elim biraz büyük fakat boyutlarına baktığımda aynı gözüküyorlar. birde sağ elim ile tutuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Çetin
O kadar yüksek ıps'e sahip o fiyat bandında başka mouse yok sanırım hocam değil mi? Elim biraz büyük fakat boyutlarına baktığımda aynı gözüküyorlar. birde sağ elim ile tutuyorum.
Sensei tenin sensöründen iyi özellikleri olan 3395 focus plus ve pro sensör var. Sensei ten güzel olabilir ek hyper x haste ye de bakabilirsiniz ips biraz daha düşük olsada daha hafifti

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Puwhahahahahahahhaahahahahah tamam. Mouseden anlamadığın o kadar belli ki
Kanka adamın istediği şekilde bir şey öner son kararı verecek o yapcak bisey yok.

Buyur hocam 400 ips 40g fakat biraz ağır 88 gr civarı.

Top Bottom