Neler Yeni

600 liraya alınabilinecek en yüksek ıps'li mouse

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar Ajazz Aj199 alacaktım fakat 930 liraya geliyor ve ben açıkçası mouse için o kadar para vermek istemiyorum işten gelince 1-2 saat kendi halimde oyun oynuyorum zaten. Bf 2042, Valorant gibi oyunlar için yüksek ıps istiyorum. Şu an aklımda Steel Series Sensei Ten var. Bu fiyat aralağında başika öneriler var mıdır?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Değil ama burda anlıyamadığın şey bunun kötü bir mouse olduğu
Neye göre olduğunu sorduğumda cevap veremiyorsun ezbere konuşuyorsun. Senin anlatmaya çalıştığın şey Sensei Ten'in kötü bir mouse olduğu değil ayrıca haddine olmayarak 'sanki hissedeceksin' gibi konuşman. Ederim veya etmem senin haddine olan bir durum değil. Öneride bulunur veya susarsın çok basit.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Neye göre olduğunu sorduğumda cevap veremiyorsun ezbere konuşuyorsun. Senin anlatmaya çalıştığın şey Sensei Ten'in kötü bir mouse olduğu değil ayrıca haddine olmayarak 'sanki hissedeceksin' gibi konuşman. Ederim veya etmem senin haddine olan bir durum değil. Öneride bulunur veya susarsın çok basit.
hocam kısaca özetliyeyim
sensei ten berbat ve parasını asla haketmiyor
aj199 alın geçin şuan daha iyisini bulamazsınız

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
sensei ten hangi turnuvada kullanılmış? roblox mu
Team Navi, Fnatic, Dota 2 turnuvasında OG takımında hem bir bilgin yok hemde bilmediğini de bilmiyorsun.:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kısaca özetliyeyim
sensei ten berbat ve parasını asla haketmiyor
aj199 alın geçin şuan daha iyisini bulamazsınız
Evet bak böyle bir öneriye tabii ki açığım saol önerin için.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Ya ajazz ya da mg350 ortasında olanlara pek gerek yok. Sensei ten in çok farklı bir yani yok mg350den 50 ips fazla dışında. Ikisi de ağır mouselar
Technopat üzerinden de önermiştiniz hocam fakat taksit yapılamadığı için almadım fakat bilmiyorum sanırım biraz bekleyip Aj199 alacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Technopat üzerinden de önermiştiniz hocam fakat taksit yapılamadığı için almadım fakat bilmiyorum sanırım biraz bekleyip Aj199 alacağım.
En hayırlısı o olur cidden.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Team Navi, Fnatic, Dota 2 turnuvasında OG takımında hem bir bilgin yok hemde bilmediğini de bilmiyorsun.:)
ama sorun şurda
ne zaman?
bu mantıkla düşünürsek eskiden tofaş türkiyede iyi arabalardandı ilk çıktığı zamanlarda sonra yeni arabalar çıktı herkes eskilerin kötü olduğunu anladı
mouse'da aynı, o zamanlar çok iyi mouselar yoktu ve sponsor diye bir olay var sponsor olmasa hiçbir esporcu o mouse'u kullanmazdı

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
Ezbere? Sen gidip bi rehberime baksana

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
ama sorun şurda
ne zaman?
bu mantıkla düşünürsek eskiden tofaş türkiyede iyi arabalardandı ilk çıktığı zamanlarda sonra yeni arabalar çıktı herkes eskilerin kötü olduğunu anladı
mouse'da aynı, o zamanlar çok iyi mouselar yoktu ve sponsor diye bir olay var sponsor olmasa hiçbir esporcu o mouse'u kullanmazdı
Eskiliği ile kötü olmasının hiç bir ilgisi yok. Lamborghini'nin eski arabası hala bir çok arabadan hızlı örneğin. Tabii ki yıllar içinde teknoloji gelişti ama sırf eski diye eski üretilmiş şey kötü olmuyor. Zaten 3k bütçem olsa forumda sorar mıyım gider en yenisini alırdım. Mantığın yanlış.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Eskiliği ile kötü olmasının hiç bir ilgisi yok. Lamborghini'nin eski arabası hala bir çok arabadan hızlı örneğin. Tabii ki yıllar içinde teknoloji gelişti ama sırf eski diye eski üretilmiş şey kötü olmuyor. Zaten 3k bütçem olsa forumda sorar mıyım gider en yenisini alırdım. Mantığın yanlış.
ama işte biz sana bunu anlatamıyoruz
o mouse kötü
anla artık anla
neyse sen 2012 model mercedes alabilecekken git 2000 model şahin al

sensei ten truemove pro sensör kullanıyor ve bu sensör 450ips 40g sunuyor ve KABLOLU
Aj199 ise pixart'ın 3395 650ips 50g sensörünü yani güncel olarak pixart'ın en iyi sensörünü sunuyor ve kablosuz ve ağırlık olarak çok daha hafif
daha sayabileceğim bir sürü farklılıkları var ama anlamazsın
sen yinede sensei ten al sana anca o yakışır şurda yardım etmeye çalışıyoruz doğruları bilmeni istiyoruz inadına öğrenmemek istiyorsun bilmediğin şeyi savunuyorsun

Son düzenleme:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
ama işte biz sana bunu anlatamıyoruz
o mouse kötü
anla artık anla
neyse sen 2012 model mercedes alabilecekken git 2000 model şahin al

sensei ten truemove pro sensör kullanıyor ve bu sensör 450ips 40g sunuyor ve KABLOLU
Aj199 ise pixart'ın 3395 650ips 50g sensörünü yani güncel olarak pixart'ın en iyi sensörünü sunuyor ve kablosuz ve ağırlık olarak çok daha hafif
daha sayabileceğim bir sürü farklılıkları var ama anlamazsın
sen yinede sensei ten al sana anca o yakışır şurda yardım etmeye çalışıyoruz doğruları bilmeni istiyoruz inadına öğrenmemek istiyorsun bilmediğin şeyi savunuyorsun
Kardeşim senin sıkıntıların mı var? Ben zaten farkındayım AJ199'un daha iyi olduğunu. Nerede Aj199'dan daha iyi demişim ben? İkisinin kıyasını bile yapmadım zaten gerçekten algıda sorun yoksa @MuratTheFounderOfGariban hocamla istişaremde üzerine para koyup Aj199'u alacağımı söylemişim. Farklı şeyler diyip olayı çarpıtma.

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
Top Bottom