ahmetuludag
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Ahmet Uludağ
- Bütçe
- 600
Biraz araştırma yaptım ve seçenekleri eleyerek aşağıda belirttiğim üç klavyeyi buldum. Fakat hangi klavyeye baksam hep bir kötü yorum var, karar veremediğim için yardımınızı istiyorum. Lütfen bütçenizi biraz arttırırsanız gibi şeyler yazmayın, bütçem 600 lira.
Gamenote KB857L RGB Mekanik Gaming Klavye - Game Garaj
Havit marka GameNote ürünler şimdi Gamegaraj'da ! Gamenote KB857L Kablolu RGB Mekanik Gaming Klavye modeline en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
Gametech Black Rider Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech Black Rider Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Black Rider Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Gamepower Saber RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Saber RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gamepower Saber RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com