Ben çok araştırdım hüsrana uğramak istemiyorsan bütçeni arttırBu civarda bütçem var. Sizce kablosuz olup hem oyun hem normal kullanım kullanabileceğim bir kulaklık var mı?
Ya da bütçemi arttırmalı mıyım?
Yorumları pek fazla iyi değil.Merhaba,
Linkteki kulaklık sürekli 600 lira civarına düşüyor. Bir araştırın isterseniz ama bazı yerlerde yorumlar çok iyi iken hepsiburada da ki yorumlar pek iyi görünmüyor.
Genel bir araştırma yaparak değerlendirin isterseniz.
HP X1000 var ama iyi midir bilmiyorum.Ben çok araştırdım hüsrana uğramak istemiyorsan bütçeni arttır
Atılan linkteki kulaklığı bana kalırsa kesinlikle almayın hiç duymadığım bir marka üstelik hyperx çakması olduğu çok belli. HP X1000 hakkında bir fikrim yok bilmeden bir şey söylemeyeyim ama 7.1 olmafığını falan söyleyenler varYorumları pek fazla iyi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HP X1000 var ama iyi midir bilmiyorum.
7.1 olması önemli değil. Mikrofonu orta düzey felan olsa seside iyi verse yeter. Bu zamana kadar hep telefon kulaklığıyla oynadım. Benim için Stereo bile uzay mekiği gibi gelirAtılan linkteki kulaklığı bana kalırsa kesinlikle almayın hiç duymadığım bir marka üstelik hyperx çakması olduğu çok belli. HP X1000 hakkında bir fikrim yok bilmeden bir şey söylemeyeyim ama 7.1 olmafığını falan söyleyenler var
Bu kulaklığa sahibim 2 aydır sorunsuz kullanıyorumMerhaba,
Linkteki kulaklık sürekli 600 lira civarına düşüyor. Bir araştırın isterseniz ama bazı yerlerde yorumlar çok iyi iken hepsiburada da ki yorumlar pek iyi görünmüyor.
Genel bir araştırma yaparak değerlendirin isterseniz.