mamba elite al bence rgb ve sensör bakımından çok iyi bir mouseSteelseries rival 600 veya razer mamba elite bakıyorum rival 600'de sorun olduğunu söylüyorlar sizin önerileriniz var mıdır veya hangisini alsam daha iyi olur
teşekkürler başka bir öneriniz var mıdır acabamamba elite al bence rgb ve sensör bakımından çok iyi bir mouse
Steelseries rival 600 veya razer mamba elite bakıyorum rival 600'de sorun olduğunu söylüyorlar sizin önerileriniz var mıdır veya hangisini alsam daha iyi olur
xm1r nin tipi kötü olmuş agaEndgame xm1r, zygen np01, model o/d,razer Deathadder v2/viper, xtrfy serisi,
Bazıları geçikme olduğunu söylemiş ama bakacağımhttps://www.itopya.com/corsair-dark-core-rgb-pro-se-kablosuz-gaming-mouse/
Bu mouse a da bakabilirsin mamba elite de iyidir
Evet bende okudum şimdi mamba elite de alabilirsin garantiye almak içinBazıları geçikme olduğunu söylemiş ama bakacağım
Siz de aynı mouseyi önermişsiniz geçikme ile ilgili bilginiz var mıdırKesinlikle Corsair Dark Core RGB Pro SE. İtopya’da 23 Nisan kampanyası ile fiyatı 599₺’ye düştü. Normalde fiyatı 1.025₺ civarı.
Gecikme yok, hatta kablolu kullanılırsa 0.5 ms gecikme var. Gecikme var diyen arkadaşlar neye göre gecikmeden bahsediyorlar anlamadım ama.. Ben gayet memnunum.Siz de aynı mouseyi önermişsiniz geçikme ile ilgili bilginiz var mıdır