StrangeRick
80+ Bronze
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
550 den çıkıyor, indirimle cloud 2 almak varken neden rampageye 550 veresin ki.Bence alınmaz, wireless olsa bile zaten tasarım alpha s’in aynısı, adamlar dava açmasa yeridir.Fury x çıkıyor beklemekte fayda var
Kişiden kişiye göre değişir bu ama önemli olan markası değil özelliğidir evet tasarımı çalıntı olabilir kendilerine özgün tasarımları olsaydı daha iyi olabilirdi ama her firma tasarım çalıyor nerdeyse fury x kulaklık hyper x alpha s'in rakibi550 den çıkıyor, indirimle cloud 2 almak varken neden rampageye 550 veresin ki.Bence alınmaz, wireless olsa bile zaten tasarım alpha s’in aynısı, adamlar dava açmasa yeridir.
Rakibi miXd, kardeşim sana nasıl cevap vereceğimi şaşırdım. Bence hiç tartışmayalım çünkü ne aynı segmenteler ne de aynı fiyat platformunda. Lütfen ne yazdığını bilerek konuş. Kimse ürün kötü dememiş sadece bu fiyat bandında öne çıkamaz. Çünkü zaten kendini ispatlamış markalar var. Umarım fury x in alpha s in rakibi demesi yazını yanlış anlamışımdır.Kişiden kişiye göre değişir bu ama önemli olan markası değil özelliğidir evet tasarımı çalıntı olabilir kendilerine özgün tasarımları olsaydı daha iyi olabilirdi ama her firma tasarım çalıyor nerdeyse fury x kulaklık hyper x alpha s'in rakibi
Alpha S'in rakibi bunu ben söylemiyorum Furylevell kanalı söylüyor bende Ömer abinin doğru söylediğini düşünüyorumRakibi miXd, kardeşim sana nasıl cevap vereceğimi şaşırdım. Bence hiç tartışmayalım çünkü ne aynı segmenteler ne de aynı fiyat platformunda. Lütfen ne yazdığını bilerek konuş. Kimse ürün kötü dememiş sadece bu fiyat bandında öne çıkamaz. Çünkü zaten kendini ispatlamış markalar var. Umarım fury x in alpha s in rakibi demesi yazını yanlış anlamışımdır.
Iyice 7.1 değil ki.Arctis 3
Bende windows sonic ten aktif ediyorum. Iyi bence.Iyice 7.1 değil ki.
HS50 Pro alın Windows Sonic ten 7.1 aktif edersiniz.