EnesOzturk16
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 109
- İsim
- Enes Öztürk
- Bütçe
- 600
Merhabalar MK61 siparişimi iptal ettim. Biraz daha bütçe toplayıp daha kaliteli bir klavye alacağım. Hangi Switch'i seçmeliyim? Mavi ve yeşil istemiyorum. Ağır olmasın çok sesli olmasın oyun için olsun. Bulabildiğim birkaç tanesini yazıyorum buraya. Bu arada kahverengi Switch mi daha iyidir yoksa kırmızı Switch mi? Sarı nasıl acaba çok sesli midir? Bir süre bekleyebilirim. Numpad tuşları çok önemli değil benim için. Kullanmıyorum.
1- anne Pro 2 - bu klavyeyi kuponla 600 civarına indirebiliyorum.
2-AOC GK500 RGB - bu klavye nasıl? Bunun hakkında düşünceniz nedir?
4-Cooler Master CK530 V2 Red Switch - bu klavye daha geçen fiyatı düştü 550 civarıydı sanırım.
Driver konusu hakkında şunları söylemek istiyorum. Corsair Void Elite Surround kulaklığım var ve Rival 310 mouse a sahibim. Bu klavyelerin driverları iyi midir?
1- anne Pro 2 - bu klavyeyi kuponla 600 civarına indirebiliyorum.
[Gateron Anahtar] Anne Pro 2 Mekanik Klavye 61 Tuşlu 60% NKRO bluetooth 4.0/5.0 Type-C RGB Oyun Klavyesi
Only US$108.99. The Gateron Switch Anne Pro 2 Mechanical Keyboard is a 61-key, 60% NKRO Bluetooth 4.0 or 5.0 Type-C RGB gaming keyboard. It features Gateron mechanical switches for a smooth and responsive typing experience, full RGB backlighting, and a sleek design. Perfect for gamers and...
www.banggood.com
2-AOC GK500 RGB - bu klavye nasıl? Bunun hakkında düşünceniz nedir?
AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 6.411,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 6.411,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
3-Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch - bu klavye indirimlerde 600'e düşüyormuş.
Gigabyte Aorus K1 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte Aorus K1 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte Aorus K1 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
4-Cooler Master CK530 V2 Red Switch - bu klavye daha geçen fiyatı düştü 550 civarıydı sanırım.
Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-530-GKTR1-TU ITOPYA'da.
www.itopya.com
Driver konusu hakkında şunları söylemek istiyorum. Corsair Void Elite Surround kulaklığım var ve Rival 310 mouse a sahibim. Bu klavyelerin driverları iyi midir?