Neler Yeni

600 TL Klavye Önerisi

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

Kumara iyidir ışık konusnuda ise ben çok takmıyorum ışığa aldıktan sonra zaten rgb olsa da olmasa da bir farkı olmuyor. Kendi klavyemi de tek renkte kullanıyorum zaten.

Tkl isteniyorsa Kumara güzeldir.

https://www.trendyol.com/yusoft/aja...s-tam-mekanik-gaming-beyaz-klavye-p-126028298 black swtich istenirse ve ışık önemli değilse bu olabilir.

https://www.trendyol.com/ajazz/ak33...289558&filterOverPriceListings=false&sav=true siyah hali.

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan

Kumara iyidir ışık konusnuda ise ben çok takmıyorum ışığa aldıktan sonra zaten rgb olsa da olmasa da bir farkı olmuyor. Kendi klavyemi de tek renkte kullanıyorum zaten.

Tkl isteniyorsa Kumara güzeldir.

https://www.trendyol.com/yusoft/aja...s-tam-mekanik-gaming-beyaz-klavye-p-126028298 black swtich istenirse ve ışık önemli değilse bu olabilir.
kanka ışık hiç umrumda değil ışıksız da olabilir ama tkl falan nedir bilmiyorum

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kanka insanların bence rampage e çok fazla önyargısı var benim 1 2 arkadaşım da vardı ürünleri bence kaliteli yine fiyatına göre ama reddragon alacağım sanırım
Rampage ve gamepower klavye mouse kullanmıştım bence çok kötüydü. Kullandigim modelden dolayı da olabilir, Redragon varken onu almak ne bileyim...
Rampage'nin hoşuma giden bir klavyesi vardı ama şuan modeli aklıma gelmedi.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
kanka ışık hiç umrumda değil ışıksız da olabilir ama tkl falan nedir bilmiyorum
TKL numpad olmayan modellerdir.

https://www.trendyol.com/ajazz/ak33...289558&filterOverPriceListings=false&sav=true mekanik olarak ışık önemli değilse buna bakabilirsiniz. Arkadaşımda var gayet iyi.

Kumara da gayet iyidir.

Tam boy istersen B640 LK optik switchlere sahip iyidir ancak eski, hyperX ise klasik klavye mekanik değil.
Kanka insanların bence rampage e çok fazla önyargısı var benim 1 2 arkadaşım da vardı ürünleri bence kaliteli yine fiyatına göre ama redragon alacağım sanırım
Ürünleri gibi garantileri de rezalet. Ancak eğer fantazi yapılacaksa uygun paraya alınır masraf yapmamak için ek olarak.

Klavyesini de mousesini de kulaklığını vs olabilecek tüm ekipmanlarını denedim vee sonuç foss.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Kanka emin ol rgb yi ilk haftadan sonra takmıyorsun bile renkleri ellemiyorsun ben de zamanında apttalık edip g213 aldım rgb diye 1 hafta sürekli renklerle oynuyordum sonra hiç bakmıyorsun nasıl açıldıysa öyle rgb bekleme bence al rainbow
Bende de cooler master masterkeys lite var ama şuan klavyenin sol tarafı çalışmıyor rgb de bölgesel olarak vardı ayda 2 3 kere degistiriyordum hoşuma gidiyor.

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan
TKL numpad olmayan modellerdir.

https://www.trendyol.com/ajazz/ak33...289558&filterOverPriceListings=false&sav=true mekanik olarak ışık önemli değilse buna bakabilirsiniz. Arkadaşımda var gayet iyi.

Kumara da gayet iyidir.

Tam boy istersen B640 LK optik switchlere sahip iyidir ancak eski, hyperX ise klasik klavye mekanik değil.

Ürünleri gibi garantileri de rezalet. Ancak eğer fantazi yapılacaksa uygun paraya alınır masraf yapmamak için ek olarak.

Klavyesini de mousesini de kulaklığını vs olabilecek tüm ekipmanlarını denedim vee sonuç foss.
hmm evet tkl istiyorum
reddragon kumaranın incelemelerine baktım gecikme kötü diyorlar bu konuda bilginiz var mı

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
hmm evet tkl istiyorum
reddragon kumaranın incelemelerine baktım gecikme kötü diyorlar bu konuda bilginiz var mı
Kullananlar memnun gecikme konusunda pek bir şey diyemeceğim ben hissetmedim.

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan
Bende de cooler master masterkeys lite var ama şuan klavyenin sol tarafı çalışmıyor rgb de bölgesel olarak vardı ayda 2 3 kere degistiriyordum hoşuma gidiyor.
Yani kankam herkes rgb sever ama bilemiyorum bence illa ki sıkılırsın ilerde bakmazsın :d

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan
Hmmm kumara sende de mi var peki biraz zaman geçtikten sonra wasd basmak için sert basman gerekiyor demişti birkaç kişi sende de öyke bir şey oldu mu

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Bu modeli önermiyorum birçok kişi memnun değil 1-2 ay içinde w a s d tuşları aşınıp basmayı bırakıyor arkadaşım kullanmıştı memnun kalmadı.
Reddragon olan modeli tercih etmeniz daha iyi olur

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
Evet ben de araştırdım baya iyi bir marka diyorlar amazonda falan bu klavye satış rekoru kırmış fakat işte o wasd tuşları falan kafamı biraz karıştırdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam ne zamandır kullanıyorsun önyargıdan mı bilemiyorum ama insanlar gamepower da tuşlar 1 yıl sonra falan gidiyor diyorlar ben de bilemedim açıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar bu klavye için ne diyorsunuz
yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kanka bi sıkıntım yok olursa yazarım

Top Bottom