600 TL Klavye önerisi

Reaksiyon skoru
190
Bütçe
600
Merhaba 600 Tl bütçem var klavye almak istiyorum lütfen %60 klavye ve amazondan önermeyin. Bütçemi 700 tl ye kadar esnetebilirim.

Merhaba 600 TL bütçem var klavye almak istiyorum lütfen %60 klavye ve amazondan önermeyin. Bütçemi 700 TL ye kadar esnetebilirim.

Hocam 700 e çıkarsan e yosso z11 al geç. Fakat tipi sana çirkin gelirse incelediğim huo ji CQ63 e bak derim. Hot swap özelliği var iki dediğim klavyede de. He 600 de bütçe sarftech veya dierya t68e alınabilir fakat 700-750 çıkarsan dediklerime bak görünüş önemsiz ise e yosso z11 önemli ise diğer dediğim.

Hocam 700 e çıkarsan e yosso z11 al geç. Fakat tipi sana çirkin gelirse incelediğim huo ji CQ63 e bak derim. Hot swap özelliği var iki dediğim klavyede de. He 600 de bütçe sarftech veya dierya t68e alınabilir fakat 700-750 çıkarsan dediklerime bak görünüş önemsiz ise e yosso z11 önemli ise diğer dediğim.
Hocam babam amazona güvenmediğinden bişey aldırmıyor neymiş efendim arkadaşı ayakkabı almışda içinden salatalık çıkmış. Büyük ihtimal yine t60a kaldım
Post automatically merged:

Birde K50 nasıl olur içime daha hoş göründüde

Hocam babam amazona güvenmediğinden bişey aldırmıyor neymiş efendim arkadaşı ayakkabı almışda içinden salatalık çıkmış. Büyük ihtimal yine t60a kaldım
Post automatically merged:

Birde K50 nasıl olur içime daha hoş göründüde

Hmm tamam hocam ikna ederseniz dediklerime bakın ikna olmazsa mecburen bu bütçede t60 alırsınız. O da fiyatına göre iyi bir klavyedir.

Arkadaslar Huo Ji onerdigim konulari tek tek bulmaya calisiyorum incelememe tekrar bakin derim urun de soylenildigi gibi hot swap yokmus bunu goz onunde bulundurarak alin derim.

Arkadaslar Huo Ji onerdigim konulari tek tek bulmaya calisiyorum incelememe tekrar bakin derim urun de soylenildigi gibi hot swap yokmus bunu goz onunde bulundurarak alin derim.
Yarım ettiğin için teşekkür ederim babamı sonunda ikna ettim prime ile 588 tl olan Dierya DK 61se alıcağım. E yasoo z11 bütçemi 100 TL aştığı için alamadım

Yarım ettiğin için teşekkür ederim babamı sonunda ikna ettim prime ile 588 TL olan Dierya DK 61se alıcağım. E yasoo z11 bütçemi 100 TL aştığı için alamadım
Olsun hocam en azında dieryaya ikna etmişsiniz o da fiyatına göre iyi klavyedir hayırlı olsun.

Geri