İnventus frekans apu ssd update 6420 tlTeardown ve Valorant gibi oyunlar oynamak istiyorum sistemin fiyatı 6000 TL'yi geçemezse sevinirim dostlar
bu sistem cs go valorant tarzı oyunlar oynayan birini kaç yıl götürür ve ortalama low ayarlar da kaç fps verir tahminin var mı? ayrıca ileride update edilebilir mi edilirse hangi ekran kartını öneririsin?İnventus frekans apu ssd update 6420 TL
bu sistem cs go valorant tarzı oyunlar oynayan birini kaç yıl götürür ve ortalama low ayarlar da kaç fps verir tahminin var mı? ayrıca ileride update edilebilir mi edilirse hangi ekran kartını öneririsin?
Neden ikinci el gtx 1070 felan toplamıyon.Teardown ve Valorant gibi oyunlar oynamak istiyorum sistemin fiyatı 6000 TL'yi geçemezse sevinirim dostlar
Dostum hata ediyorsunKullanılmamış olursa benim için daha iyi olacaktır
ununla 2 2.5 yıl oynarsın low ayarlarda da 150 200 FPS alırsınbu sistem cs go valorant tarzı oyunlar oynayan birini kaç yıl götürür ve ortalama low ayarlar da kaç fps verir tahminin var mı? ayrıca ileride update edilebilir mi edilirse hangi ekran kartını öneririsin?
bu sistem cs go valorant tarzı oyunlar oynayan birini kaç yıl götürür ve ortalama low ayarlar da kaç fps verir tahminin var mı? ayrıca ileride update edilebilir mi edilirse hangi ekran kartını öneririsin?
Tamam bakarım ama sanmıyorum 2. el alacağımıDostum hata ediyorsun
Hocam aynı parayla 2 katı performans alacağınıza neden 0 apu sistem alasınız ki.B
ununla 2 2.5 yıl oynarsın low ayarlarda da 150 200 FPS alırsın
Yanına RX 550 gidebilir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam bakarım ama sanmıyorum 2. el alacağımı
örnek 2.el sistem varsa elin de paylaşırsan sevinirimHocam aynı parayla 2 katı performans alacağınıza neden 0 apu sistem alasınız ki.