Yardım 60000TL Laptop Onerisi

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
Yazilim icin laptop lazim. Ne onerirsiniz

Mac düşünmediğinizi varsayarak

şu iki cihaza bi bakın hocam, bu bütçede min 5060, biraz zorlarsanız bence 5070 alın.

Mac düşünmediğinizi varsayarak

şu iki cihaza bi bakın hocam, bu bütçede min 5060, biraz zorlarsanız bence 5070 alın.
hocam 4070 dusunulebilir mi peki

Evet modele bağlı 4070'ler de düşünülebilir tabi hocam, ben biraz kesin konuştum kb :)
sunu gormustum de vatanda guzel geldi ama dediginiz gibi 5000 serisi bir ekran karti bulabilirim belki diye dusunmustum

sunu gormustum de vatanda guzel geldi ama dediginiz gibi 5000 serisi bir ekran karti bulabilirim belki diye dusunmustum
Yok hocam attıklarım bunu tokatlar her türlü, hiç gereği yok. 5060 ve 5070'ler genelde yeni kasa, yeni nesil işlemcili falan geldikleri için daha güncel cihazlar oluyor aynı zamanda, yeni nesil gpu teknolojilerini falan geçiyorum zaten.

Yok hocam attıklarım bunu tokatlar her türlü, hiç gereği yok. 5060 ve 5070'ler genelde yeni kasa, yeni nesil işlemcili falan geldikleri için daha güncel cihazlar oluyor aynı zamanda, yeni nesil gpu teknolojilerini falan geçiyorum zaten.
sana işlemcisi güçlü lazım ama yazdıklarından da ekran kartıda tatmin etsin istiyorsun :) buna bak bence

sana işlemcisi güçlü lazım ama yazdıklarından da ekran kartıda tatmin etsin istiyorsun :) buna bak bence

yok hocam 5060 da gayet yeterli de sadece olabildigince en iyisini ariyorum diyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamegaraj varken yüzüne bakmam bunun
hocam simdi soyle bir sikinti var, internetten alamayacagim sanirim. magazadan elden almmam gerekicek ve vatan filan kazik. nasil yapariz

hocam simdi soyle bir sikinti var, internetten alamayacagim sanirim. magazadan elden almmam gerekicek ve vatan filan kazik. nasil yapariz
İnternetten neden alamyorsunuz bilmiyorum ama mağazalarda genelde daha pahalı oluyor bulsanız bile, o yüzden internetten almanın bir yolunu bulsanız daha iyi olur. Avantajlı bir taksit imkanı da çıkar belki.

İnternetten neden alamyorsunuz bilmiyorum ama mağazalarda genelde daha pahalı oluyor bulsanız bile, o yüzden internetten almanın bir yolunu bulsanız daha iyi olur. Avantajlı bir taksit imkanı da çıkar belki.
ya bilgisayar proglama bolumu icin aileye aldiracam gerisini tahmin edersiniz. ama deneyecegim internet icin. gamegaraj suanda top secim midir? marka olarak biraz guvensiz hissettiriyor da

ya bilgisayar proglama bolumu icin aileye aldiracam gerisini tahmin edersiniz. ama deneyecegim internet icin. gamegaraj suanda top secim midir? marka olarak biraz guvensiz hissettiriyor da
Hocam göz ucuyla bi baktım iyi geldiler fiyatına göre alınabilir laptolar, siz diğer attığım hp laptopa da bakın onun da donanımı iyi, ekranı 17.3 falan (taşıması zor, kullanması keyiflidir), direkt son karara varma işi zor biraz.
Gamegaraja gelecek olursak bi msi asus kadar bilinmediği için markaya karşı biraz ön yargı var ama son seri baya övülüyor incelemeler falan hep olumlu. Ben abime aldırdım amd+5060 olan kombinasyonu, yanımda oyun oynuyor valla bence gayet güzel cihaz ben oldukça beğendim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,984
Üyeler
184,091
Son üye
NeverFallen
Geri