Her türlü bu fiyata alabileceginiz laptoptan daha iyi birsey alabiliyorsunuz fakat. Yine de siz bilirsinizevet ama işin içine monitör klavye mouse de giriyor
teşkkür ederim tavsiyeniz için bulabilirsek çok iyi olur aslında evde kullanıcam zatenHer türlü bu fiyata alabileceginiz laptoptan daha iyi birsey alabiliyorsunuz fakat. Yine de siz bilirsiniz
Bence yeni konu acin max cikabileceginiz bütçeyi yazin yardimci olurlarteşkkür ederim tavsiyeniz için bulabilirsek çok iyi olur aslında evde kullanıcam zaten
çok çok teşkkür ederim sağolun hepiniz ilgilendiğiniz yarın sizin dediğiniz gibi konu açıcam 6000TL ye bulunur inşallah herkese iyi akşamlar çok teşekkür ederim sağolun varolunBence yeni konu acin max cikabileceginiz bütçeyi yazin yardimci olurlar
Bütçenizi birazcık daha arttırabilirsiniz kesinlikle https://www.casper.com.tr/ozellesti...oNjE6Ve-BFFINZ_x5onzqlBNNb6ZXEAoaAq0HEALw_wcB öneririmMerhaba, 6000TL kadar gta5 , cs , valorant gibi oyunları iy FPS veren sağlıklı oynatan Laptop Arıyorum. Önerileriniz için Teşekkür ederim..
o laptopun aynısından bende almayı düşnüüyorum i5 1035G1 MX350 li oyunlarda kaç fps alıyor
Bu indirime girmiş aynı laptopun i5 1035G1 işlemcili, MX350 ekran kartlı modelini kullanıyorum.
CS:GO 1080P en düşük ayarlar 180 FPSo laptopun aynısından bende almayı düşnüüyorum i5 1035G1 MX350 li oyunlarda kaç fps alıyor
teşekkür ederim rust oynatırmıCS:GO 1080P en düşük ayarlar 180 FPS
GTA V 1080P en düşük ayarlar 70 80 FPS
R6S 1080P en düşük ayarlar 80 85 FPS
Euro Truck Simulator 2 1080P en yüksek ayarlar 35 FPS.