Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Evet SATA SSD takabilirsiniz.anladım ssd ilerki zamanlarda yükseltilir değilmi zaten
Evet SATA SSD takabilirsiniz.anladım ssd ilerki zamanlarda yükseltilir değilmi zaten
Yanliz ekrani 768p haberiniz olsun. Sizin icin sorun olmazsa alabilirisnizteşekkür ederim ozaman bunu yakın zamanda alıyorum https://www.epey.com/laptop/hp-15-dw3008nt-2n2q4ea.html
Evet tek kötü yanı o ancak bu fiyata daha iyi donanımlı laptop yok.Yanliz ekrani 768p haberiniz olsun. Sizin icin sorun olmazsa alabilirisniz
Alacak arkadasa kalmiș bisiy ekrani 1080p olsun derse ki bence daha iyi diger modeli alsin. Ama performanstan kısıcakEvet tek kötü yanı o ancak bu fiyata daha iyi donanımlı laptop yok.
10 fps fark var mx 350 ile mx330 arasindaAlacak arkadasa kalmiș bisiy ekrani 1080p olsun derse ki bence daha iyi diger modeli alsin. Ama performanstan kısıcak
Aslında değiştirebilirsin de masraflı olur.evet ilerki zamanlarda da ekranı değiştiremezsin değilmi
En iyisi laptop almayin masaustu alin laptop sart degilsevalla ne yapacağımı bende şaşırdım aşa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
İstersen HP'yi al 1 2 saat kullan, baktın ekranı beğenmedin iade et nasıl olsa 14 gün koşulsuz iade hakkın var.valla ne yapacağımı bende şaşırdım aşa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık