6000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Daemonis

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar 6000TL'ye kadar fps oyunlarında rahat ses kasabileceğim. Bir kulaklık arıyorum. Razer Blackshark V2 X 'den geçeceğim.

Steelseries nova 5 önerebilirim ama tak çalıştır bir kulaklık değil EQ ayarları yapılması gerek bir kulaklık ama razer BS v2 den sonra geçilmez 6-7k bandında blackshark v2 pro daha iyidir bence .

Steelseries nova 5 önerebilirim ama tak çalıştır bir kulaklık değil EQ ayarları yapılması gerek bir kulaklık ama razer BS v2 den sonra geçilmez 6-7k bandında blackshark v2 pro daha iyidir bence .
B,endeki V2 X . Yani geçmek mantıksız mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud3s bekle derim bende alacam inşallah
Clourd 2 Core S var dipses var ve sesi az. hoşuma gitmedi. 3s nasıldır bilmiyorum

Knk 3s mükemmel öyle diyeyim al kullan
Dipses var mı reis. Birde ses az mı. yani ben Arada rahat takılıyorum. hoparlörüm yok Tüm sesleri fulleyip dizi izlediğimde sesi rahat duymam lazım. V2 X de fullerdim odanın her yerinden duyulurdu sanki televizyon gibi.

Dipses var mı reis. Birde ses az mı. yani ben Arada rahat takılıyorum. hoparlörüm yok Tüm sesleri fulleyip dizi izlediğimde sesi rahat duymam lazım. V2 X de fullerdim odanın her yerinden duyulurdu sanki televizyon gibi.
biraz geç gördüm evet kanka fullediğinde tamamen sadece kulaklığın sesiyle duyabiliceğin sesi veriyor ama v2 ile neredeyse aynı kulvarda

biraz geç gördüm evet kanka fullediğinde tamamen sadece kulaklığın sesiyle duyabiliceğin sesi veriyor ama v2 ile neredeyse aynı kulvarda
V2 X den geçmek mantıklı mı?

V2 X den geçmek mantıklı mı?
bence ben v2 pro ya geçerdim çünkü ss nova 5 cidden tak çalıştır bir kulaklık değil ama atmış olduğum görseldeki gibi hger bir uygulamaya ayrı ayrı ses profili yapabilmek gerçekten çok iyi . Oyunu fps duyabilirken aynı zamanda müziği daha baslı duyabilir DC den gelen sesleri ise daha net duyabilirim .
1773585338655.webp

bence ben v2 pro ya geçerdim çünkü ss nova 5 cidden tak çalıştır bir kulaklık değil ama atmış olduğum görseldeki gibi hger bir uygulamaya ayrı ayrı ses profili yapabilmek gerçekten çok iyi . Oyunu fps duyabilirken aynı zamanda müziği daha baslı duyabilir DC den gelen sesleri ise daha net duyabilirim .Alıntıyı görüntüle
6K ya Razer V2 Pro yok ki reis. SS NOVA 5 içinde dediğiniz gibiyse ben zaten yayın yapıyorum bir ton şeyle uğraşıoyorum onunla da uğraşmak istemem maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud3s olabilir. Ya da Logitech g733 e de bakabilirsin gayet iyi çünkü
Clourd3s de dediğim gibi dip ses oluyor vs diyenler var(Arkadaşın Cloud 2 Core S kullandım evet dipses vardı.). bilemiyorum. G 733 hakkında fikrim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,667
Üyeler
190,074
Son üye
Neobast
Geri