Ben üç kez böyle bir tecrübe yaşadıktan sonra A33 aldım ve aşırı memnunum. M52'den kat kat kaliteli malzeme kalitesi olsun ekranı yani panelinde düşük ışıkta falan sorun yok. A52 serisi gibi kasa esneme sorunu yok. Onuda düzeltmişler kasası kaliteli bayağı. M52'den üstün yanları OIS desteği olduğu için arka kamerası çok başarılı fotoğraf ve video çekiyor. Ipx7 olduğu için su ve toza karşı dayanıklı. Stereo hoparlör olduğu için ses kalitesi güzel. M52'den sonra bayağı kaliteli. M52 mono bu stereo üstelik Dolby atmos özelliğini açınca çok daha kaliteli ses veriyor. Samsung'un vermiş olduğu söze göre Android 16'ya kadar güncelleme alacak. (4 büyük yazılım güncellemesi, 5 yıl güvenlik yama güncellemesi). M serisi sadece 2 güncelleme alıyor yani Android 13 son güncellemesi olacak muhtemelen. Uzun vade düşünürsen A serisi avantajlı. M52'nin tek üstün yanı işlemcisi exynos 1280 snapdragon 750g'nin biraz üzerinde M52'de snapdragon 768g olduğu için daha performanslı ama genel puana bakacak olursak A33 önde. Bunca zaman ilk kurulum haricinde en ufak bir kasma bile yaşamadım. Bence sadece işlemci bakmaktansa genel performansa bakıp telefon almalısın.