hahaha çok komikti bu aradaen güzeli aslında turbox alıdında pc ile derdin kalmıyo patlıyor zaten
Hocam hazır sistemler garantili ama şöyle bir şey vargpu güzel ise cpu kötü oluyor ve yatam tersi birde ram ve psu pek sevemedim açlıştığım sürece hiç biri tam harika ddiyebilceğim kombinasyonlar değildineden hocam bende pckolikten aldım kampanyayla 16 k ya
hocam benim sistem en üstteki pintipanda sizce neyi kötü ben 5 6 aya i5 12400f yapmayı düşünüyorumHocam hazır sistemler garantili ama şöyle bir şey vargpu güzel ise cpu kötü oluyor ve yatam tersi birde ram ve psu pek sevemedim açlıştığım sürece hiç biri tam harika ddiyebilceğim kombinasyonlar değildi
şu pcyi yorumlarmısınızhocam benim sistem en üstteki pintipanda sizce neyi kötü ben 5 6 aya i5 12400f yapmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Cpu ve psu kötü şahsen rampage psu alınmaz almam aldırmam genelliklehocam benim sistem en üstteki pintipanda sizce neyi kötü ben 5 6 aya i5 12400f yapmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
işlemciyi ne önerirsiniz benim aklımda i5 12400f varCpu ve psu kötü şahsen rampage psu alınmaz almam aldırmam genellikle
birde anakart güzel ama 2 ram slotu bıraz kötü ilerleyen zamanlar için ama şimdilik rahat idare ederişlemciyi ne önerirsiniz benim aklımda i5 12400f var
32 gb sanırım anakart ram limitibirde anakart güzel ama 2 ram slotu bıraz kötü ilerleyen zamanlar için ama şimdilik rahat idare eder
keşke grup vs aççabilme olsa sohbet içinsadece soda almaya gittim konu değişmiş