Neler Yeni

600k bütçeye golf 6 veya 7 alınır mı?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Rüveyda Akın
Sakın Golf 7 alma. Golf 7 en kötüsüdür. Golf 6 alıp R modifiyesi yaptır. Taş gibi genç arabası.

TRErdeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Erden
İlk arabam olacak biraz performanslı bir şey olsun istiyorum. Arabadan çok anlamıyorum otomatik şanzımanı sorun çıkarabileceği için manuel düşünüyorum. Motor olarak hangisini önerirsiniz? Yakıt olarak beni üzer mi?

Bu bütçede daha dolu polo alabileceğimi söylediler. Polo bakmam daha mantıklı mı olur?
2013 Touch Fluence hatasız boyasız bakabilirsin az yakar orta kaçar sorunsuz.

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
mert doğan
İlk arabam olacak biraz performanslı bir şey olsun istiyorum. Arabadan çok anlamıyorum otomatik şanzımanı sorun çıkarabileceği için manuel düşünüyorum. Motor olarak hangisini önerirsiniz? Yakıt olarak beni üzer mi?

Bu bütçede daha dolu polo alabileceğimi söylediler. Polo bakmam daha mantıklı mı olur?
Fabia bakabilirsiniz

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.

Hocam alırsın alırsın da hayır gelirmi orası tartışılır biraz masraf eder öyle binersin.
Al bir 1.6 Courier otomobil ruhsatlı kafa rahat

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Masraf edersin demenin sebebi bu bütçeye temiz bulunmaz diye mi yoksa kronik problemler mi?
Reis golf 7 bulamazsın zaten bu paraya en kötü 750-800 çıkarman lazım anca golf 6 bakarsın onada 7 dururken bu paralar imkanı yok verilmez haketmiyor golf 6 parasını çok daha güzel arabalar alırım golf6 parasına o da sana uymaz

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Heisenberg

Otomatik şanzıman çoğunlukla sorun çıkarıyor, wolkswagenlerde de sorun çıkardığını duydum. Manuel iyidir. Polo kesinlikle daha iyi olur.

draqla

80+
Reis golf 7 bulamazsın zaten bu paraya en kötü 750-800 çıkarman lazım anca golf 6 bakarsın onada 7 dururken bu paralar imkanı yok verilmez haketmiyor golf 6 parasını çok daha güzel arabalar alırım golf6 parasına o da sana uymaz
Eyw reis max bütçe bu malesef daha çıkmıyor. Polo alırım golf alamazsam yapcak bişey yok ilerde değiştiririz.
Otomatik şanzıman çoğunlukla sorun çıkarıyor, wolkswagenlerde de sorun çıkardığını duydum. Manuel iyidir. Polo kesinlikle daha iyi olur.
Evet o riski ben alamam aldıktan 10 gün sonra 100k masraf çıkartabilir durduk yere nerde patlayacak belli değil.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Eyw reis max bütçe bu malesef daha çıkmıyor. Polo alırım golf alamazsam yapcak bişey yok ilerde değiştiririz.

Evet o riski ben alamam aldıktan 10 gün sonra 100k masraf çıkartabilir durduk yere nerde patlayacak belli değil.
Reis hayırlı olsun şimdiden

Top Bottom