Neler Yeni

600TL altı kulaklık önerisi

recepasln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Recep Aslan
Bütçe
600
400-600TL arası. 700TL'ye çıkmaz maalesef. Oyuncu kulaklığı arıyoruz, USB girişli, fiyat performans odaklı, mikrofon kapatma tuşu olan kulaklık önerisi yaparsanız çok sevinirim. Genelde FPS oyunları oynuyor. Arkadaşım mikrofonu çok iyi olmasına gerek yok. Fakat biraz da olsa iyi olsa yeterli.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,543
İsim
Arda Eren Aslan

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Özcan Karakaya

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
400-600TL arası. 700TL'ye çıkmaz maalesef. Oyuncu kulaklığı arıyoruz, USB girişli, fiyat performans odaklı, mikrofon kapatma tuşu olan kulaklık önerisi yaparsanız çok sevinirim. Genelde FPS oyunları oynuyor. Arkadaşım mikrofonu çok iyi olmasına gerek yok. Fakat biraz da olsa iyi olsa yeterli.
Knk hangi kulaklığı aldın bende aynı bütcede kulaklık arıyorum varmı önerin

recepasln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Recep Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk hangi kulaklığı aldın bende aynı bütcede kulaklık arıyorum varmı önerin
knk ben değil arkadaşımın kardeşi alacaktı rampage vandal önerdim onu alacaktı fakat havit gamenote H223DD kulaklığı da güzel bir şeye benziyor fakat o jak girişli olduğu için pas geçtik eğer ki jak sorun olmazsa haviti'de alabilirsiniz piyasa yeni gelmiş mikrofonu bayağı övülüyor

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
knk ben değil arkadaşımın kardeşi alacaktı rampage vandal önerdim onu alacaktı fakat havit gamenote H223DD kulaklığı da güzel bir şeye benziyor fakat o jak girişli olduğu için pas geçtik eğer ki jak sorun olmazsa haviti'de alabilirsiniz piyasa yeni gelmiş mikrofonu bayağı övülüyor
Usb lazım ya laptob var bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,003,452
Üyeler
159,009
Son üye