Neler Yeni

600tl bütçe klavye öneri?

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Bütçe
600
600tl bütçem var mekanik klavye almak istiyorum ama geceleri çok oyun oynadığım için blue switch istemiyorum red switch istiyorum ve bu fiyat bandında hangi marka klavye almalıyım bilmiyorum rampagenin güzel klavyeleri var fakat forumda baktığım zaman rampageyi önermiyorlar kronik sorunları var vs diyorlar bende ne alacağımı şaşırdım yani bütçem 300 olsa kronik orunu var diye bana klavyeyi aldırmayıp bütçemi 800 e yükseltmem gerektiğini söyleyende var yardım edersenz sevinirim :)

Uzun lafın kısası red switch, rgb klavye istiyorum önerilerinizi bekliyorum

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
600tl bütçem var mekanik klavye almak istiyorum ama geceleri çok oyun oynadığım için blue switch istemiyorum red switch istiyorum ve bu fiyat bandında hangi marka klavye almalıyım bilmiyorum rampagenin güzel klavyeleri var fakat forumda baktığım zaman rampageyi önermiyorlar kronik sorunları var vs diyorlar bende ne alacağımı şaşırdım yani bütçem 300 olsa kronik orunu var diye bana klavyeyi aldırmayıp bütçemi 800 e yükseltmem gerektiğini söyleyende var yardım edersenz sevinirim :)

Uzun lafın kısası red switch, RGB klavye istiyorum önerilerinizi bekliyorum

Abdullah abi incelemişti bu klavyeyi nasıldır bilmiyorum ama bir bak derim hazır indirimdeyken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Blue switchmiş klavye*

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Abdullah abi incelemişti bu klavyeyi nasıldır bilmiyorum ama bir bak derim hazır indirimdeyken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Blue switchmiş klavye*
bütçeyi 300 den açtım ve 600 e kadar geldim dahada çıkmak istemiyorum alacağım birçok ekipman var yinede teşekkürler

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Saber RGB'yi biliyorum öneriliyor.

49 TL bütçeniz artarsa SS Apex3 var.

HyperX Alloy önericektim Core modeli varmış.

Top Bottom